Forside

Paprikagryde vegetar - Gaia Madservice

Vegansk paprikagryde er, som navnet allerede afslører, den klassiske 80 er gryderet med peberfrugt, flødesauce og cocktailpølser i en vegansk version. den kan både serveres med ris eller kartoffelmos. og jeg tør væde på, at hvis du giver en ikkevegansk medspisende bind for øjnene, vil han eller hun a.l.d.r.i.g gætte at retten her er vegansk.
en opskrift som du kan lave med stort set alle salgs grøntsager eller bønner. opskriften kan laves klar på ca. 30 min. og du kan både serverer den, som en vegetarisk eller vegansk gryderet. saucen er indisk inspireret og lavet med kokosmælk og masser af smag fra paprika, karry, spidskommen og chili.
vegetarisk paprikagryde består af lækre grønsager og kikærter. de syrlige perleløg er med til at give en fantastisk syrlighed til retten. det er en ret med masser af forskellige smage som gør den virkelig god. samtidig er det en utrolig nem ret, det vil sige at den er perfekt til en travl hverdag, hvor tiden er knap.
sauter løg og hvidløg i olie og tilsæt paprika. lad det stege et øjeblik og tilsæt
erefter squash, peberfrugter og gulerødder. skyl kidneybønnerne grundigt og tilsæt dem. tilsæt tomatpur og fløde.
paprikagryde en klassisk mørbradgryde. paprikagryde er en rigtig familiefavorit, som nemt kan spædes op med mere tomat, flere pølser, champignon og evt lidt groftrevet squash for mere grønt man behøver ikke nødvendigvis at tilføje mere kød og så kan retten fryses ned i portioner til travle dage. til paprikagryde kan man sagtens anvende ...
vegetarisk paprikagryde når det er bedst man kan sagtens lave paprikagryde vegetarisk, mens den fyldt med smag. sådan gør du 1. skræl løg og fed hvidløg. hak løg og hakpres fed hvidløg. 2. vask og skær squash og peberfrugterne i mundrette stykker. 3. skræl gulerødderne og skær den i skiver eller riv på rivejern. 4.
vegetarisk paprikagryde, eller vegetariske grøntsagsgryde, er lavet med peberfrugter, squash og bønner. dertil er der tilsat tomatpur, hvidløg, paprika og så fløde. resultatet blev virkelig lækkert og herhjemme spiste vi det sammen med en helt traditionel kartoffelmos.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød, Er plantefars sundt
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support