Forside

Paprikagryde vegansk - Gaia Madservice

Veganske rabarbersnegle med smørcreme gulerodsboller med surdej vegansk lemon meringue cupcakes drunken noodles veganske kardemommesnegle med marcipanremonce kung pao cauliflower bagte kartofler med vegansk hvidløgssmør vegansk panang curry hjemmelavet pizza den bedste og eneste opskrift du behøver veganske gulerodsmuffins med appelsin frosting
2 dåser hakkede tomater. 2 dåser tomat pur dem på 140gr. 2 dl vand. 1 lille dåse majs. 4 spiseskefulde sød paprika. 1 teskefuld røget paprika. 12 teskefuld hvidløgspulver. 14 teskefuld peber. 1 teskefuld salt.
vegetarisk paprikagryde består af lækre grønsager og kikærter. de syrlige perleløg er med til at give en fantastisk syrlighed til retten. det er en ret med masser af forskellige smage som gør den virkelig god. samtidig er det en utrolig nem ret, det vil sige at den er perfekt til en travl hverdag, hvor tiden er knap.
aftensmad, hclf kødfri, kødfrisovs, vegansk paprikagryde, vegansk vikingegryde, vikingegryde
vegetarisk gryderet med kartoffelmos vegetarisk paprikagryde, eller vegetariske grøntsagsgryde, er lavet med peberfrugter, squash og bønner. dertil er der tilsat tomatpur, hvidløg, paprika og så fløde. resultatet blev virkelig lækkert og herhjemme spiste vi det sammen med en helt traditionel kartoffelmos.
denne opskrift på vegansk paprikagryde med grøntsager er fyldt med aubergine, rød peberfrugt, svampe og sprød tofu. en af de bedste gryderetter jeg har lavet. serveret med lune ris og fladbrød. retten kan nemt laves med andre grøntsager end dem her i opskriften. kog risene imens gryderetten simrer og retten er klar på ca. 30 min.
vegansk paprikagryde det ser ikke særligt inspirerende ud, men jeg lover, at det både er nemt, lækkert og utroligt børnevenligt. vi kender allesammen klassikeren paprikagryde, og den kan ligesom alt andet mad med lidt kreativitet snildt laves i en vegansk udgave. er man til erstatningsprodukter, kan man med fordel putte disse i.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support