Forside

Madpakke kasse - Gaia Madservice

Madkasser til børn uden dårlig kemi vi har valgt de bedste kvalitetsmærker uden bpa og ftalater kitchen4kids.dk gratis fragt ved køb over 499 kr.
madkasser er både til børn og voksne. skolebørn skal typisk selv have deres madpakke med. en sej madkasse kan gøre spisefrikvarteret meget sjovere, da det giver en god start på frokosten. det er især et stort hit, hvis dit barn selv har valgt sin madkasse.
bestil en madpakke kasse og få en god frokost. en madpakke kasse her fra siden er heldigvis ikke særlig dyr i forhold til de retter, du kan komme til at spise fremadrettet. derfor er det bare med at få bestilt en madpakke kasse allerede i dag, hvis du er fristet og gerne vil prøve at se, om det kunne fungere bedre, end hvad det måske gør nu.
madpakke
skal opbevares praktisk og hygiejnisk i tasken eller i køleskabet hele dagen. her på bilka.dk finder du forskellige typer af madkasser til voksne og børn, og alle med gennemtænkte detaljer for optimal opbevaring af salat, rugbrød, sandwich eller varm mad.
er du tom for madpakke ideer, findes der masser af inspiration på nettet. og det kan også være en god id at spørge barnet, hvad han eller hun bedst kan lide i madpakken. for nogle gange er det måske bare rugbrød med leverpostej eller en god pølsemad, der er favoritten.
køb madkasser hos med24.dk. køb masser af flotte og funktionelle madkasser hos med24.dk. vi forhandler madkasser fra sistema og har ofte tilbud på de mange, flotte varianter. få fri fragt over 200 kr. og hurtig levering hos os

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support