Forside

Mad bragt til døren - Gaia Madservice

Hjemmelavet mad leveret til døren. med vores måltidskasser får du velsmagende, sund mad på ingen tid. vores koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. vi tilbyder ægte convenience, da maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.
få mad til døren både til hverdag og fest det der med at bestille mad lige til døren er en rigtig populær løsning for mange familier og enlige rundt omkring i landet. diverse sider har et bredt udvalg af take away mad og nogen tilbyder endda måltidskasser, og man kan på denne måde få meget varierede retter.
pensionistmad eller Ældremad kan godt være mad af høj kvalitet. hver bakke er t fuldt måltid til n person. hvis i er to personer, kan der bestilles to pensionist kasser eller vælg en af de andre kasser som alle har mulighed for to af de samme måltider. hos halkær Ådal har vi udbringning af mad til pensionister i hele landet.
tilbud til pensionister. hvad siger du til et dejligt m
ltid mad bragt lige til din dør for kun 75 kr. pr. måltid med masser af lækre retter at vælge imellem, er der helt sikkert måltider du vil finde fristende. du får en oversigt over månedens dagens ret, hvor du frit kan vælge hvilke dageretter du ønsker.
få madservice fra tkc mad varm mad leveret til døren. bedre ældre mad fås ikke. vi leverer maden varm lige til din dør. bestil pensionist mad her
valdemar q. til velsmagende mad bragt til døren se her artiklen kan være udgivet som en del af betalt indhold. we are digital. luk øjnene og forestil dig dette. det er en lun sommeraften, og du sidder på en spansk fortovscafe med hele familien efter en lang, men lige så dejlig dag på stranden.
lækkert på den nemme måde få nytårsmenuen bragt til døren. på årets sidste aften skal menuen gerne være noget særligt. men det gør heller ikke noget, hvis det er lidt nemt. smageriet har sammensat en lækker 4retters nytårsmenu med alt, hvad hjertet og maven begærer, og leverer direkte til din hoveddør 31. december.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød, Er plantefars sundt, Babymos
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support