Forside

Gullasch kød - Gaia Madservice

Tag kødet op og gør gryden ren. kom kød, grøntsager, tomatkoncentrat, vand, paprika og spidskommen i. varm det hele op og lad det småsimre under låg i 50 min., eller til kødet er godt mørt. smag til med salt og peber. servr gullaschen med et drys klippet purløg. kog risene efter anvisningen på emballagen.
gullash. gullash gullasch er oprindeligt en suppe fra ungarn og betegnes ofte som ungarns nationalret. i danmark serveres gullash dog ofte med kartoffelmos og hvor saucen er en smule tykkere. det er en lækker simreret, der består af skært oksekød i tern i en lækker paprikasauce med løg, gulerødder og tomatpur.
til gullasch, og stroganoff, bøf bourguignon, bankekød og andre sammenkogte retter bruger man ganske rigtigt skært oksekød. fagets definition, sådan som jeg lærte det, på skært kød, er kød totalt fri for fedt, sener og hinder.
gullash med kartoffelmos er en skøn gryderet med mørt kød, der serveres med cremet mos af kartofler og fløde. selve saucen er cremet, og har en intens smag af kød og grøntsager, der gør den ellers ret nemme simreret til et perfekt måltid til både hverdag
og weekend.
jeg har her anvendt oksekød i tern som man normalt anvender til gullasch. tilsæt grofthakket løg og finthakket hvidløg, og lad det kort svitse med. så tilsættes oregano, hakkede tomater, tomatpasta og bouillon, hvorefter din gryde med italiensk gullasch simrer en lille times tid. så bliver kødet super mørt.
når saucen er færdig, så hæld gulerødder, løg, og kød i. skræl kartoflerne og skær dem over i mindre stykker og kog i 2030 min. hæld vandet fra kartoflerne, tilsæt mælken deri lidt efter lidt mens du pisker med en elpisker og tilsæt smøren, salt og peber.
sauter løg, hvidløg og gulerødder i smør i en stor gryde i 2 minutter ved middelvarme. kom kødet i og brun det. tilsæt salt, peber og paprika. rør rundt og tilsæt bouillon, til det dækker kødet godt, og kom tomatpur og kommen i gryden. sæt låg på og lad det simre i ca. 3 timer. server med kartoffelmos og persille. kartoffelmos
jeg vil lave denne gullash i dag. altid dejligt med mad der står og simre. ang. kød til gullash bruger jeg altid mellemskært, tykkam el bov. inderlår skært kød syntes jeg bliver for tørt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød, Er plantefars sundt, Babymos, Glutenfri pålæg, Rugbrød pålæg, Pastasalat med karrydressing, Frokostordning odense, Vegansk sovs, Risalamande vegansk, Madkasser levering, Falafel kikærter dåse
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support