Forside

Falafel opskrift kikærter på dåse - Gaia Madservice

Kikærter, olie og hvidløg og masser af det. skulle du være i tvivl, er falafel rent beset små boller af kikærter, der er stegt i olie. de har typisk været en tur i frituregryden, hvorfor de altid er sprøde. falafler kan også steges på panden. herudover er persille, spidskommen og ikke mindst hvidløg de gennemgående smagsgivere.
nemme og hurtige falalfer lavet på kikærter på dåse. hvis du ikke har tid eller overskud til at sætte kikærter i blød og craver falalfler, er dette en god løsning, der er klar på 20 minutter. server dem gerne med en tabouleh salat med grillet halloumi.
i den her opskrift bruger jeg kikærter på dåse. man plejer at lave falafel på tørrede kikærter, der ligger i vand over natten, men hvis du lige som jeg er lidt dårlig til at planlægge, er dem på dåse en hurtig genvej. er du bedre til at planlægge end hvad jeg er, kan du selvfølgelig lægge kikærter i blød aftenen før. ps2.
er farsen lidt for våd, så tilsæt et par spsk groft mel eller ekstra rasp og lad farsen hvile lidt. form runde falafler med en ske. varm en gryde op med fritureolie til 175180 grader og steg falaflerne lidt af gangen, til de er sprøde og lækre. tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
læg kikærterne i blød i vand i 12 timer eller køb kikærter fra dåse. løg, hvidløg og persille hakkes fint. kikærter, salt, spidskommen, koriander, frisk persille, hvedemel, chili, løg og hvidløg blendes i en
foodprocessor eller i en kødhakker. tilsæt lidt vand hvis farsen er for tør. farsen formes til små falafler og rulles i rasp.
når farsen er blendet og ensartet, så tilsæt 1 spsk. kikærtemel eller mel, og rør det i farsen med en ske så farsen bliver endnu mere klistret og sammenhængende. 4. form farsen til ca. 14 falafler med en ske og dyp dem i sesamfrø. læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk gerne falaflerne lidt ned.
kom kikærtefarsen i en skål og rør æg og rasp i. hak rødløget meget fint og bland i. varm olien op i en lille gryde. form farsen til små kugler, ca på størrelse med en valnød og steg dem et par stykker af gangen i olien.
ingredienser. 300 g kikærter kogte og drænede fra dåse 2 fed hvidløg presset 0,5 alm løg grofthakket 1 lille håndfuld bredbladet persille groftplukket 0,5 dl olivenolie. 2 tsk stødt koriander. 2 spsk stødt spidskommen. 1 spsk chiliflager.
du kan også lave falafler i ovnen. tænd ovnen på 200 c, og sæt bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. pensl dem med olie, og bag dem i ca. 30 minutter når halvdelen af tiden er gået, vender du falaflerne, så de kan få farve på begge sider.
nemme, skønne og sprøde falafler. her har vi en opskrift på falafler, hvor vi bruger kikærter fra dåse og sparer en masse tid, uden at gå på kompromis med det sprøde ydre og det bløde indre og den krydrede smag. prøv disse hjemmelavede falafler, det er nemmere end du tror.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød, Er plantefars sundt, Babymos, Glutenfri pålæg, Rugbrød pålæg, Pastasalat med karrydressing, Frokostordning odense, Vegansk sovs, Risalamande vegansk, Madkasser levering, Falafel kikærter dåse
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support