Forside

Færdigretter leveret - Gaia Madservice

25 frosne veganske færdigretter gratis leveret i hele landet excl. ikkebrofaste øer dkk 1.475,00 dkk 1.147,00
færdigretter. vores færdigretter til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit mad, selvom det nogle gange godt må være både nemt og hurtigt. derfor har vi udviklet sundt og økologisk mad i form af nemme færdigretter, leveret til døren, så du slipper for at lave maden selv.
uanset hvilken en form for mad du spiser, så findes der mange færdige retter leveret til døren at vælge imellem. der findes færdigretter med fisk, med kød, uden kød og færdigretter som kun består af økologiske råvarer.
hjemmelavet mad leveret til døren. med vores måltidskasser får du velsmagende, sund mad på ingen tid. vores koncept gør det let at spare både tid og penge uanset størrelsen på husstanden. vi tilbyder ægte convenience, da maden passer sig selv i ovn eller mikrobølgeovn. alt du skal gøre er at anrette, og så er det spisetid.
stor test af færdigretter leveret til døren anne, 14. september 2018, mad, 3 i løbet af de seneste par år er der kommet stor efterspørgsel på fænomenet måltid
kasser, hvor man kan få leveret en kasse med friske råvarer eller færdigretter lige til døren.
så kan du frit, nemt og uden dårlig samvittighed vælge dine livretter som færdigretter på nettet og selvfølgelig få din mad leveret til døren. rigtigmad.dk levere i aarhus, silkeborg, randers, horsens, vejle følgende dage tirsdag og torsdag. fÆrdigretter hverdagen med sunde retter
hjemmelavet uden om en fabrik det lækre ved at vælge en måltidskasse med færdigretter som en løsning er, at du får hjemmelavede færdigretter leveret, som altså er langt fra de masseproducerede færdigretter fremstillet på en samlebåndsfabrik, som du finder i supermarkedet.
velkommen til halkær Ådal færdigretter. færdigtilberedte og velsmagende økologiske retter af lokale råvarer. leveres frosne til n eller flere personer.
pensionistmad vi tilbyder lækker, smagfuld og veltilberedt mad leveret lige til døren i hele Østjylland. til dig der ønsker aftensmad, der smager og mætter. pensionistmad, og generelt set mad til ældre, har i flere år været udskældt og kritiseret for dens kvalitet, mængde og smag.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød, Er plantefars sundt, Babymos, Glutenfri pålæg, Rugbrød pålæg, Pastasalat med karrydressing, Frokostordning odense, Vegansk sovs, Risalamande vegansk, Madkasser levering, Falafel kikærter dåse, Paprikagryde vegetar, Chili sin carne vegansk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support