Forside

Catering bryllup københavn - Gaia Madservice

Vi leverer catering til bryllup i københavn og resten af storkøbenhavn. på jeres store dag, skal alt spille. hvad enten det gælder en bryllupsbuffet eller en klassisk bryllupsmenu til jeres bryllupsmiddag, så har vi helt sikkert den rette menu.
madklubben derhjemme catering leverer mad fra vores restauranter hjem til din fest i københavn, esbjerg og aarhus. kan du ikke finde menuen som passer til dine behov, så kontakt os endelig nederst på siden. priser fra 150 kr.
catering til alle typer af begivenheder. vi leverer madoplevelser, som du og dine gæster aldrig vil glemme. for n ting er sikkert god mad gør dig glad mezze catering er et moderne køkken, der fokuserer på kvalitet og et autentisk udtryk i alle vores retter. gå på opdagelse på siden, og vælg den rette begivenhed for dig.
bryllups catering er således det perfekte udgangspunkt, for en autentisk og smagfuld mad til brylluppet, hvor de nordiske toner dominerer vores eksklusive buffeter. den perfekte bryll
psmenu den klarer vi. når først datoen for jeres bryllup er fastlagt, og de helt rigtige rammer for festen er fundet, så går den helt store planlægning ...
mangler du catering til din fest i københavn vi leverer selskabmad i hele københavn og storkøbenhavn, uanset om du skal holde fødselsdag, reception, bryllup, barnedåb, konfirmation eller fejre en anden særlig mærkedag, så sørger vi for, at du får den den lækreste catering til din fest i københavn.
15. prego catering. vaskeægte italiener, som byder på lokale retter i et prisniveau hvor alle kan være med. vælg selv din menu og tag en dialog med dem omkring hvilke muligheder de har for en sammensætning, der passer jer.
madministeriet leverer mad ud af huset i københavn og omegn. vi har høje kvalitetskrav på vores råvarer, og da vi også bruger lidt ekstra tid på at gøre retterne lækre, så er vores priser også en lille smule højere end de billigeste cateringfirmaer der også leverer mad ud af huset i københavn.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support