Forside

Bøf med løg - Gaia Madservice

Sauter løgene til de er klare og bløde. dryp en smule balsamico over og sæt derefter løgene til side sammen med svampene. hakkebøffer. form kødet til 4 lige store hakkebøffer. drys dem med salt og peber på. steg hakkebøfferne i smør i 23 minutter på begge side, på den samme pande som svampene og løgene er stegt på.
hakkebøffer med bløde løg, kogte kartofler og brun sauce ved siden af er ganske afgjort ikke den mest fotogene ret der findes. for at være ærlig synes jeg, at det er sådan lidt brunt i brunt, men engang imellem smager sådan en portion altså helt forrygende og eftersom den passer perfekt ind i det tema med danske klassikere, som vi har kørt herhjemme de sidste par uger, så skulle ...
den bedste opskrift på hakkebøf. se hvordan man laver hakkebøffer i ovn, fad, og på grill. med stegetid og alt du skal vide om hakkebøffer.
serveres gerne med surt. beskrivelse hakkebøf med bløde løg er en traditionel dansk ret. den spises med kogte kart
fler og brun sovs. tilbehøret kan være surt og sødt. karakterer bedømmelse af denne opskrift 4.2 428 stemmer opskriften er vist 431145 gange, og udskrevet 6133 gange.
hakkebøf med brun sovs en af de store danske klassikere på spisebordet. der hører kartofler og bløde løg til hakkebøffen og mon ikke også de syltede rødbeder finder vej til tallerknen i de fleste hjem. her en klassisk hakkebøf med bløde løg piftet op med en hurtig salat af ærter og æbler. asset 1. køb ingredienserne.
sådan laver du hakkebøf med brun sovs og bløde løg. skær løgene i skiver og steg dem i smørret, til de er bløde og brune. form kødet til hakkebøffer, krydr dem med salt og peber og brun dem på begge sider. læg hakkebøfferne i et ovnfast fad sammen med løgene og steg dem færdige i ovnen ved 200 i 15 min. kog panden af med ...
hakkebøf med bløde løg og spejlæg en opskrift fra alletiders kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn, Brun sovs, Catering bryllup københavn, Brune champignon næringsindhold, Frokostordning roskilde, Frokost catering københavn, Paprikagryde vegansk, Næringsindhold rugbrød, Er plantefars sundt, Babymos, Glutenfri pålæg, Rugbrød pålæg, Pastasalat med karrydressing, Frokostordning odense
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support