Forside

Bestil mad hjem - Gaia Madservice

Bestil her ipa til enhver smag og anledning gå på opdagelse i vores mange spændende ipa. fx. garden of eden, der er brygget med abrikos, guava, papaya, passionsfrugt og mango.
chefmade er mere end bare det at leje en kok. vi giver dig en private dining oplevelse i unikke rammer, som du selv er med til at skabe. private dining er faktisk et relativt nyt koncept, hvor n eller flere kokke kommer hjem til dig, og leverer en fantastisk smagsoplevelse til dig og dine gæster.
har du børn, så vil du sikkert gerne kunne tilbyde dem sund og næringsrig mad hver dag, men hvis overskuddet ikke altid er til det, så kan du med stor fordel bestille mad hjem her fra os. så får dit barn sund og lækker mad, og du slipper for at bruge tid på både at lave indkøbsliste, handle ind og lave maden.
maden bliver leveret til 5 ud af ugens 7 dage, og det er derfor kun lørdag aften hele søndag, du ikke modtager mad til. du kan se menuen for de enkelte dage i menuplanen. du har ligeledes mulighed for at vælge mellem mad til 1 uge eller til 4 uger. bestilling og levering i topmenuen finder du vores udvalg af forskellige måltidskasser.
hos emad.dk kan du bestille mad online til dit barnbørn. du skal blot oprette dig som bruger og dere
ter er du klar til bestille. for at kunne bestille mad skal du først oprette dit barn på emad.dk. det gør du ved at logge ind her og derefter oprette dit barnbørn. når du har oprettet dit barn, er du klar til bestille.
kokkens hverdagsmad er hver uge klar med fire nye menuer, som du kan bestille hjem til din hoveddør i en måltidskasse. en sund og varieret ugemenu med både kød, grøntsager og tilbehør. maden er allerede tilberedt, så du skal blot varme og servere maden hurtigt og simpelt.
vi har en skøn salatbar, som hver dag fyldes med friske blandede salater, grøntsager, frugter, hjemmelavede dips, dressinger og toppings. vi blander salaten for dig og der er ingen begrænsninger ift. hvor mange ting man må vælge. derudover laver vi hver dag frisksmurte sandwiches, burgere, quinoabowls, ovnbagte fritter mm.
bestil dine dagligvarer online og få leveret når det passer dig 365 dage om året. shop i danmarks største sortiment af dagligvarer online og få bragt dem lige til døren. vi leverer hele året rundt og helt ned til den time, det passer dig også på helligdage.
bestil takeaway online på just eat. bruger bedømmelser, betal kontant eller kort, levering direkte til døren. bestil pizza, sushi og meget mere

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Gaia Madservice - Plantebaserede måltidskasser
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 100.00 som VIP. Bliv VIP her
Plantebaserede måltidskasser klar på 5 min

- Mad på 15-20 minutter
- Levering i hele landet - undtagen ikke brofaste øer
- Gratis fragt
- Ingen binding
- Fordele ved fast levering:
- Velkomstgave
- Smagsprøver
- Fødselsdagsgave
- Gratis levering hver 5. gang
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 75.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: Gaia, Madservice, Måltidskasse
Populære søgninger: Vegansk catering, Måltidskasser vegansk, Madpakke kasse, Gullasch kød, Gro grønt, Kakao plante, Persillesovs, Mad bragt til døren, Færdiglavet mad til døren, Næringsindhold æble, Madlevering københavn
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support