Forside

Spartle huller i væg - Flugger Farver Wesbhop

Hvordan lappes de kæmpe huller i vægen. bindestreg1. 330 8362. 12092004 1434. hej. har lige fået skiftet min varmvandsbeholder ud men en gennemstrømsvandvarmer. nu er der 2 store huller i væggen efter det gl. beslag. hvordan lukker jeg det bedst. polyfilla er jo ikke godt til den slags opgaver.
store huller. 1. streg op om hullet, og skær med en fukssvans. hold saven i en 4560 graders vinkel, indtil savbladet er kommet igennem. alternativt bruges hobbykniv. 2. skær et stykke plade, der er 23 mm mindre på hver led end hullet, og snit derefter kanterne skrå med en hobbykniv, så der er plads til spartelmasse.
spartling sådan reparerer du huller i væggen skridt for skridt. rens væggen for løst puds med fx en spartel og fjern evt. søm og skruer. påfør spartelmasse som fx easy filler med en spartel. træk spartelmassen over hullerne i væggen som vist i videoen du skal spartle 12 gange.
skal du udglatte vægge følg vores gørdetselv guide til hvordan du hurtigt og nemt kan reparere din væg med pletspartling. i denne video hjælper vi dig tri...
sådan spartler du din væg skridt for skridt. inden du begynder at spartle din væg, skal du sikre dig, at væggen er renset for løst puds, og at mindre huller er blevet pletspartlet . du kan efterfølgende rengøre væggen, hvis den er meget beskidt. påfør sandspartel,
fx sandplast lh, med en bred håndspartel 12 gange efter behov.
når du er færdig med at spartle, skal væggen gerne se pæn ud af fra afstand. det vil sige, at der ingen tydelige huller eller striber er. en slibeklods på skaft er guld værd, når du skal slibe væggen efterfølgende. skal du spartle hele huset, kunne du overveje at rive dig og leje en elektrisk girafsliber. nu skal den tørre.
fx er der stor forskel på inden og udendørs spartelmasse, og skal du spartle på badeværelset, er det desuden vigtigt, at du vælger en særlig vådrumsspartel. i jem fix har vi spartelmasse og polyfilla til alle typer opgaver både uden og indendørs.
sådan spartler du huller. det tager sin tid at spartle alle huller i vægge og lofter, før du maler, men det er besværet værd. for har du gjort forarbejdet godt og sørget for et helt jævnt underlag, bliver resultatet efter afsluttet malerarbejde langt flottere. nemt huller slår igennem på den færdigmalede væg.
det er derfor ikke nogen god id at spartle på vinduer og døre udvendigt, da træet arbejder meget afhængigt af vejrliget. spartelmassen bliver hård og vil springe af. derfor skal huller og revner udfyldes med linoliekit eller akrylkit, begge dele forbliver elastiske og er fugtstabile, og begge typer kit kan overmales med både vandopløselig maling og alkydmaling.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Flugger Farver Wesbhop - Flugger webshop i Danmark

29 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Flugger Farver Helsingør er den første Flugger webshop i Danmark.

Fri fragt over 799,- gælder hele landet, på nær ikke brofaste øer.

Vi har et stort sortiment, prisgaranti og gratis levering til døren.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Maling, Farver, Flugger
Populære søgninger: Flugger maling pris, Flugger interior stop primer, Detale cph kc14, Træolie med farve, Sadolin maling tilbud, Algerens træ, Træbeskyttelse, Maling træværk udendørs, Spraymaling til metal, Indendørs vægbeklædning, Betonbordplade udendørs, Vægmaling, Loftmaling pris, Flugger maling kvalitet, Facademaling, Flugger farve, Rullespartel tilbud, Træbeskyttelse farver
Webshoppen forhandler 337+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support