Forside

Maling af loft - Flugger Farver Wesbhop

Skal du male både væg og loft i et rum, skal du altid starte med loftet. herefter males væggene, mens indendørs træværk som lister, paneler og karme males til sidst. sørg for at male vådtivådt, dvs. at færdiggøre n væg af gangen, så malingen hele tiden er våd, mens du arbejder. sådan opnår du et ensartet og flot resultat.
maling af loft. lad os antage af du har afvasket, spartlet og slebet loftsfladen, dækket af med pap og malertape og valgt den rigtige loftmaling. næste skridt er at male loftet. skal du både male vægge og lofter, bør du starte med lofterne og slutte af med væggene. først males kanter og hjørner med en pensel og en lille malerrulle.
gå loftet igennem og sørg for at få fjernet alt løstsiddende maling med en skraber. brug gerne en støvsuger efterfølgende, så du er sikker på, at støv og malingfl
ger er fjernet. hvis loftet er snavset, eller den gamle maling smitter af, skal det gøres rent. fjern støv, snavs og fedtpletter fra det med et af jotuns rengøringsprodukter.
vask loftet af først malingen binder bedre, hvis du har vasket loftet af med grundrens inden. samtidig får du fjernet eventuelt støv, spindelvæv og belægninger fra madlavning eller rygning. sørg for at loftet er helt tørt efter det er blevet vasket ned, før du begynder at male.
hvidpigmentering af gamle trælofter. minder dit loft om det til venstre på billedet så er der håb forude med lofthvid til hvidpigmentering fra pp mester maling, kan du nu male dit gamle mørke træloft så det kommer til at fremstå lyst og nyt ligesom træloftet på billedet til højre. man kan vælge at male det 1, 2 eller 3 gange alt efter hvor lyst man ønsker det.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Flugger Farver Wesbhop - Flugger webshop i Danmark

29 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Flugger Farver Helsingør er den første Flugger webshop i Danmark.

Fri fragt over 799,- gælder hele landet, på nær ikke brofaste øer.

Vi har et stort sortiment, prisgaranti og gratis levering til døren.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Maling, Farver, Flugger
Populære søgninger: Flugger maling pris, Flugger interior stop primer, Detale cph kc14, Træolie med farve, Sadolin maling tilbud, Algerens træ, Træbeskyttelse, Maling træværk udendørs, Spraymaling til metal, Indendørs vægbeklædning, Betonbordplade udendørs, Vægmaling, Loftmaling pris, Flugger maling kvalitet, Facademaling
Webshoppen forhandler 337+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support