Forside

Epoxy gulv garage pris - Flugger Farver Wesbhop

Epoxygulve er stærke, lette at vedligeholde og fås til en god pris perfekt som garagegulv. læs mere og få et godt tilbud på dit epoxygulv nu
den almene dansker har ingen anelse om, hvad et nyt gulv koster. det er ikke hver dag, man søger efter priser på epoxy i garagen. hvad skal der overhovedet til og hvad koster malingen og opbrydningen sådan er livet med epoxy i garagen. epoxy gulv er skabt til din garage. intet gulv er så slidstærkt som epoxy.
du skal forvente, at din pris vil være omkring 1.200 kr. m2. men vi har oplevet, at folk godt kan komme længere ned. epoxy gulv prisen kan gå hen og blive dyr nu men ikke meget dyrere end, hvad gulve normalt koster. i stedet for planker skal du have beton, og det er billigt.
hagmans klarlack epv 4kg gulvmaling transparent. indendørs brug, dækkende maling, beton, træ, blank. fra 749 kr. 2 butikker. sammenlign.
epoxygulvmaling koster ca 1.000 kroner for 4 liter, hvilket kan dække 10 kvadratmeter. mere bekosteligt end andre materialer og malinger, men det har derimod en længere levetid, en flottere finish og er meget mere slidstærkt. læs mere om rengøring af epoxygulve her.
du skal regne med en kvadratmeterpris på cirka 1.200 kroner. samtidig bør du altid sørge for et godt og plant underlag til din epoxy. vælger du en fagmand til lægning af epoxygulv, kan du regne med en timepris på mellem 600900 kroner. hvord
n lægger man epoxygulv
når det kommer til prisen på denne type opgave, vil mange også mene, at epoxy er en ganske fornuftig løsning i forhold til trægulve. det svinger lidt i priser, men for hver 10 kvadratmeter du skal male, skal du ca. af med 6001000 kr. for epoxy maling, hvilket er en fornuftig pris.
det kommer helt an på, hvor stort et areal du skal have dækket. prisen på et epoxygulv per m2 kan hurtigt løbe op i 1000 kroner. det skyldes, at du både skal have base og hærder til gulvet. hvis du gerne vil have et epoxygulv i din garage, handler det derfor om, at du tager kontakt til nogle malere for at høre, hvad prisen er.
vi kan derfor anbefale vores epoxygulve til dit garage gulv, idet epoxygulve kendetegnes ved at være både langtidsholdbare, skridsikre, robuste og særdeles konkurrencedygtige på pris og kvalitet. til garager og værksteder med meget stående arbejde er et garage gulv i 2lags epoxy et godt valg. epoxy gulv har en bedre komfort for stående og gående arbejde og er derfor godt til steder, hvor mennesker færdes over længere tid.
epoxy gulv garage pris. prisen for et epoxygulv i garagen svinger mellem 400500 kr. pr. kvadratmeter eksklusive moms. hvis du skal have blandet materiale i, som sikrer at epoxygulvet er skridsikkert, kan prisen også blive højere. ved at indhente tre tilbud kan du vurdere hvilken pris der passer bedst til dig.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Flugger Farver Wesbhop - Flugger webshop i Danmark

29 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 6.0% som VIP. Bliv VIP her
Flugger Farver Helsingør er den første Flugger webshop i Danmark.

Fri fragt over 799,- gælder hele landet, på nær ikke brofaste øer.

Vi har et stort sortiment, prisgaranti og gratis levering til døren.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
5.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Maling, Farver, Flugger
Populære søgninger: Flugger maling pris, Flugger interior stop primer, Detale cph kc14, Træolie med farve, Sadolin maling tilbud, Algerens træ, Træbeskyttelse, Maling træværk udendørs, Spraymaling til metal, Indendørs vægbeklædning, Betonbordplade udendørs, Vægmaling, Loftmaling pris, Flugger maling kvalitet, Facademaling, Flugger farve, Rullespartel tilbud, Træbeskyttelse farver
Webshoppen forhandler 337+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support