Forside

Wifi hastighed - Fastspeed

Test din internethastighed med bredbåndsmåleren bredbånd.dk har stillet en gratis hastighedstest til rådighed for itborger.dks brugere. bredbåndsmåleren kan analysere og måle din bredbåndshastighed på få sekunder, og kan måle hastigheder på alle bredbåndstyper det gælder altså både adsl, fibernet, mobilt bredbånd etc. herudover kan du tage testen fra din mobiltelefon.
vi tilbyder1.000 mbit gigaspeed hastigheder enten via coaxnettet kabeltv eller fibernet. gigaspeed stiller ekstra høje krav til dit udstyr, når du skal teste hastigheden på dit netværk. derfor er der nogle ting, du bør vide, når du tester gigahastigheder. for at få det mest præcise resultat af hastighedstesten skal du sørge for at
test din internethastighed hastighedstesten giver dig et øjebliksbillede af, hvor godt din internetforbindelse kører. er der pres på din forbindelse, vil det slå ud på hastighedstesten. har du fx 300300 mbit internet, og testen viser, at du har 250250 mbit, er en del af din hastighed ikke tilgængelig.
vigtig der er forskel på, om du tester med et kabel mellem din router og din enhed fx. pc eller via wifiopkobling til din enhed. tag testen her. ved kablet forbindelse opnår du normalt mellem 90100 af den købte hastighed. via wifi kan du typisk forvente omkring 2040, da der ikke er direkte forbindelse mellem router og enheden.
forbindelsen fra din trådløse router til din internet udbyder. dette er din bredbåndshastighed. den kan ligge på alt mellem 1 mbit og op til 10
0 mbit hvis det er en fibernet forbindelse og typisk mellem 10 og 70 mbit hvis det er mobilt bredbånd via 4g.
din uploadhastighed beskriver hvor hurtigt, at du kan sende filer og data igennem din internetforbindelse. det har en stor betydning, hvis du ofte sender større filer, spiller spil på internettet eller bruger skype til at tale over længere distancer.
hurtig wifi forstærker med hastig dataoverførsel tplink re 650 vil være et godt valg for den forbruger, der ønsker lynhurtigt internet, for den kommer med en hurtig overførsel for data på 1733 mbps det vil sikre en hurtig internetforbindelse uden forsinkelser og hak. her findes en fin rækkevidde på 23 meter.
forskel på 2.4ghz og 5ghz wifi hastighed. hejsa. jeg har et problem med min router tp link archer c2600 min router kan både sende 2.4ghz og 5ghz signal ud. når jeg er på 2.4ghz wifi signal modtager jeg omkring 5050mbps højest. når jeg er på 5ghz wifi signal modtager jeg over 200200mbps.
desværre følger wifi hastigheden i din bolig alt for ofte ikke med og risikerer alt for ofte at blive flaskehals for en god internetoplevelse. eksempel. julie 39 er gift med henrik, og mor til karen på 14 år og emil på 9 år. de 4 bor i et hus på 168 kvm.
wifi 4 802.11n 2,4 og 5 ghz op til 600 mbits wifi 5 802.11ac 5 ghz op til 1.300 mbits wifi 6 802.11ax ny teknologi hastigheder op til 11 gbits og sender på 17 ghz værd at bemærke, er at wifi 6 er meget nyt, men er en ny og forbedret udgave af 802.11ac wifi 5.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support