Forside

Tjek internet hastighed - Fastspeed

Tjek din hastighed med vores hastighedstest yousee giver dig tv , underholdning og bredbånd på danmarks bedste netværk. er du i tvivl om hastigheden på din bredbåndsforbindelse, kan du foretage en hastighedstest her.
din internethastighed kan blive reduceret af routere og andet udstyr for eksempel trådløse printere. især de ældre modeller kan have svært ved at håndtere de høje internet hastigheder, vi tilbyder i dag. det kan derfor være, du skal overveje at skifte dit udstyr ud, så du får maksimalt udbytte af din internethastighed. din computer.
speedtest virker også til ipad, iphone og andre mobile enheder. som en af de eneste bredbåndsmålere på internettet, så virker itborger.dks hastighedshest på alle tablets ipad, mobiltelefoner iphone og andre enheder, der ikke kan læse flash. dette skyldes, at bredbåndsmåleren ikke kører på flash, som er en teknologi, der bl.a. ikke virker på alle apples mobile produkter.
hastigheden angiver den teknisk mulige hastighed. ved teknisk mulige hastighed forstås den hastighed, som infrastrukturen kan levere. det er ikke nødvendigvis en hastighed, man kan købe. hastigheden er i enkelte tilfælde angivet med henholdsvis download hente ned fra internettet og upload indlæse data på internettet, fx min 20,5
tjek upload ping. når du måler din internethastighed, og evt. skal til at
ælge et nyt bredbåndsabonnement, bør du ikke kun interessere dig for hvor hurtigt, at du kan hente dine filer dvs. downloadhastigheden, men også hvor hurtigt, at du kan sende data dvs. uploadhastigheden.
nej, det er ikke lovligt at foretage scraping af data på tjekditnet.dk. jf. ophavsretsloven lovbekendtgørelse nr. 1144 af 23. oktober 2014, 71, stk. 1 og 2, har energistyrelsen eneret til at råde over datagrundlaget på tjekditnet.dk. data er tilgængelig i de formater, som findes under menupunktet dataudtræk.
i første omgang tjekker vi hurtigt din internethastighed i måleren her, så vi får klarlagt om du har en forventet hastighed. din hastighed påvirkes af det udstyr du har tilkoblet og derfor vil den blive lavere end det du har betalt for. hastigheden påvirkes af 10 15 overhead, som internetudbyderen anvender til behandling af data pakker
er dit internet langsomt, eller er du nysgerrig på hastigheden på dit internet, så kan du tage vores speedtest her. på siden får du også informationer om, hvordan du opnår det mest korrekte resultat, når du tager yousee hastighedstest.
hastigheds tjek af internettet bliver af mange danskere brug til at tjekke, hvorvidt de får den internethastighed de reelt set betaler for. der er nemlig ikke altid, at man får det antal mbit internet som man i virkeligheden betaler for.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support