Forside

Fastspeed internet anmeldelse - Fastspeed

Fastspeed er det ultimative bredbånd. vi er både nr. 1 på de anerkendte sammenligningssider og på trustpilot for vores internet. vi fokuserer kun på hurtigt bredbånd coax og fiber og ikke andet. vi leverer stabilt bredbånd til den laveste pris med bedste kundeservice kort sagt stabilt, hurtigt, billigt internet.
fastspeed har rigtigt gode anmeldelser, og de har også allerede fået en del i forhold til hvor nye de er. men ikke desto mindre skal man passe på at med at bygge for meget på det som så ny udbyder, har de endnu ikke kunnet lave mange fejl, men det virker trods alt til, der må være styr på at få oprettet nye kunder noget der tidligere har ramt helt nye selskaber.
fastspeeed virker lige så godt eller dårligt som hiper og yousee da det er sidstnævntes kabler, teknik og teknikere, der står bag. det er ovenikøbet den samme router. så alt er identisk. forskellen bliver kun pris og kundeservice.
anmeldelse af de bedste wifi forstærkere når du skal købe en wifi forstærker, så er det vigtigt at du finder den du får mest værdi ud af for pegene, da der virkeligt findes mange forskellige typer og modeller derude, som mange bliver slemt skuffede over.
fastspeed får 4,6 ud af 5 stjerner ud af 12.275 anmeldelser. de positive anmeldelser går på deres stabile hurtige internet, nemme oprettelse og søde og søde og hjælpsomme kundeservice. særligt fastspeeds kun
eservice fremhæves som værende blandt den bedste på markedet.
skal ærligt sige at telefon og internet firmaer ikke har en stor stjerne, ej heller tillid hos mig, men.. jeg har i forbindelse med fastspeed oplevet både særdeles god service og en medarbejder der er gået langt for at hjælpe i en besværlig situation.
fastspeed har servicevindue tirsdag nat mellem 04.0005.30, hvor der i yderst sjældne tilfælde kan forekomme nedetid på ca. 5 minutter pga. opdateringer og forbedringer af netværket. dette sker for at give dig det bedste bredbånd på markedet.
og til sammenligning med andre bredbåndsudbydere ligger de også i den billigere ende. prisen på samme hastighed hos yousee, deres nærmeste konkurrent, er næsten en tredjedele højere i skrivende stund. for at holde det enkelt, tilbyder fastspeed også kun n hastighed en forbindelse på 1.000100 mbits for 249 kr.md.
blandt de positive anmeldelse ser vi ofte hastigheden og stabiliteten omtalt som de mest tungtvejende argumenter for at vælge fastspeed, men de fleste kunder er også meget glade for serviceniveauet. blandt de kritiske anmeldelser ser vi at mange kunder har problemer med at komme online, når først de har bestilt internet hos fastspeed.
anmeldelser af fastspeed læs kundernes anmeldelser af fastspeed.dk. oversigt anmeldelser info. elektronik og teknologi. internet og software. internetudbyder.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest, Hastighedstest hiper, Internet tjek, Fullrate fiber, Fibernet hastighed, Billig bredbånd og tv, Tdc fibernet installation, Se danske serier online gratis, Bredband billigt, Fibernet i danmark, Mit telenor erhverv, Bredbånd og tv pakke, Fibernet københavn, Internet til erhverv
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support