Forside

Bredbånd og tv pakke - Fastspeed

Tvboks. vælger du vores tv løsning med tvboks, får du en høj billedkvalitet og en masse funktioner, der gør det lettere for dig at skræddersy din tv oplevelse, f.eks. mulighed for tilkøb af kanaler, adgang til filmleje og mulighed for at sætte på pause og starte forfra.
det er et fiberselskab, der kan levere bredbånd, tv og telefoni, men desværre ikke til hele landet. med waoos tvpakker kan man få en boks, der understøtter 4k også kaldet uhd. den kommer især til sin ret, hvis man har den helt store pakke med kanalen viasat uhd eller et netflixabonnement med 4kunderstøttelse.
flere af udbyderne af tv pakker tilbyder også bredbånd til deres kunder. for nogle kan det derfor give god mening at samle sin bredbåndsforbindelse og tv abonnement samme sted. det kan betyde, at du kan få en favorable og billigere pris, da mange udbydere giver gode tilbud på køb af tv og bredbånd samlet.
oversigt over tvpakker. pakke 1 her får du 27 kanaler til en pris på 229,00 kr.md. pakke 2 her får du 40 kanaler til en pris på 389,00 kr.md. pakke 3 her får du 60 kanaler til en pris på 549,00 kr.md. oversigt over internetabonnementer. stofa har både fibernet og almindeligt bredbånd, men abonnementerne ligner hinanden.
tvpakker bredbånd.nu. bredbåndstype. vælg hvilke typer bredbånd du vil inkludereekskludere fra søgningen. telefonstik dsl alle med en telefonlinje i hjemmet kan modtage bredbånd via dette stik. kabeltv co
x hurtigere og mere stabil forbindelse end dsl. leveres vi kabel tvstikket.
tv og bredbånd. tvpakker med bredbånd er særligt udbredte på det danske marked. alt tyder på, at det er en løsning, der er kommet for at blive, da flere og flere danskere kombinerer tv og bredbånd i n samlet pakkeløsning. vil du se tv via bredbånd, er det et krav, at du har tv og bredbånd hos samme udbyder.
få en tvpakke fyldt med stærke kanaler. sport, reality, film, serier, børneunderholdning, naturprogrammer uanset hvad du er til, så har vi en tvpakke, der passer til dig. vælg mellem lille, mellem eller stor tvpakke. det får du i tvpakkerne
bredbånd og tv pakker det kan være svært at vælge, når det kommer til hvilken form for bredbånd man skal have, men hvis du har et kabeltv abonnement, så kan du som udgangspunkt også få bredbånd via den samme udbyder.
tv bredbånd sådan finder du den rigtige pakkeløsning det er nemt at finde en pakkeløsning, hvor der er inkluderet både tv og bredbånd, men skal du finde den helt rigtige løsning, så skal du holde øjne og ører åbne. det er vores ambition, at du skal finde den perfekte pakkeløsning, som lever op til dine ønsker og forventninger.
hos boxer kan du få bredbånd og tv over hele landet. de lejer sig blandt andet ind på tdcs netværk, og tvpakker kan leveres via antenne eller internet. yousee er en smule dyrere, men giver til gengæld den bedste valgfrihed på markedet.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Fastspeed - Det ultimative bredbånd
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
Max hastighed til lav pris.

Med Fastspeed får du 4 gaver med, når du bestiller

- Discovery+ vist på fjernsyn, iPad og computer
- Mofibo på mobil
- Wype magasiner vist på iPad
- Podimo podcast vist på iPad og mobil
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Bredbånd, Fastspeed
Populære søgninger: Fastspeed, Fastspeed internet anmeldelse, Hastighedstest, Hastighed, 1000 mbit internet, Bredbåndstest, Telia abonnement opsigelse, Bredbåndstest hastighed, Internet dk, Erhverv fiber, Wifi hastighed, Stofa opsig, Test internet hastighed, Bindingsperiode, Internet hastighedstest, Hastighedstest hiper, Internet tjek, Fullrate fiber, Fibernet hastighed, Billig bredbånd og tv, Tdc fibernet installation, Se danske serier online gratis, Bredband billigt
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support