Forside

Peberrodscreme med flødeskum - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Pisk flødeskummet til blødt skum.tilsæt sukker og salt. rør eddiken i, og vend peberroden i. server laksen med flødepeberrod. du kan også som her vælge at servere laksen som en lille starter på frokosten, hvor du på forhånd har lavet fluteskiverne klar med laks og pyntet med flødepeberrod, rødløgringe og dild.
fløden piskes til skum med sukker. den flødeskummet smages til med eddike, og fintrevet peberrod. serveres evt. i hele eller halve udhulede tomater. tips kan nemt fryses, tø op nogle timer i køleskabet
revet peberrod eller peberrodscreme flødeskum blandet med friskrevet peberrod bruges på smørrebrød, fx roastbeef, sprængt oksebryst og saltkød. desuden skal der reven peberrod på den klassiske dreng til en wienerschnitzel. peberrod anvendes som krydderi i kolde dressinger med surmælksprodukter fx kartoffelsalat.
50 g flødeskum. 15 g revet peberrod mere eller mindre ift. smag 5 g 1 tsk citronsaft. vend ingredienserne sammen. smag til med salt og peber, og evt. eksta citron. pynt med lidt ekstra peberrod på toppen og server evt. ekstra peberrod til så man selv kan gøre cremen stærkere.
flødepeberrod kan man sp
se som tilbehør til næste al slags kød det er heller ikke tosset på en mad med røget makrel eller laks. tilberedningstid 5 timer antal portioner 4 pers. denne opskrift er nem at lave.
læg dem i en skål med iskoldt vand i 5 minutter, så de krøller op. rens radiser, og skær dem i tynde skiver. skær laksefilet i cm tykke skiver, og anret dem på portionstallerkener. har du købt laks i skiver, skal de blot anrettes. fyld peberrodscremen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe på tallerkenerne.
servering af peberrodscreme. til anretningen af peberrodscreme, som du ser på billedet, har jeg brugt. 2 skiver ristet, hvidt brød hjertesalat 50 g røget svinemørbrad 50 g fetaostsalatost helt stykke af peberrodscremen 1 bagt cherrytomat 1 dampet forårsløg salaten lægges på det ristede brød.
retten ville ikke være det samme uden peberrodens skarpe smag, der blandede sig med rødbedens syrligt søde og de små kapers bitterhed. flødeskum med peberrod alias peberrodscreme har også været populært til oksekød, ja, i det hele taget er den spidse smag god til at peppe køds fade umamismag op med. peberrodens smag er nemlig stærk.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019, Julelys tændes på d angleterre 2019
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support