Peberrodscreme med flødeskum - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer
Pisk flødeskummet til blødt skum.tilsæt sukker og salt. rør eddiken i, og vend peberroden i. server laksen med flødepeberrod. du kan også som her vælge at servere laksen som en lille starter på frokosten, hvor du på forhånd har lavet fluteskiverne klar med laks og pyntet med flødepeberrod, rødløgringe og dild. fløden piskes til skum med sukker. den flødeskummet smages til med eddike, og fintrevet peberrod. serveres evt. i hele eller halve udhulede tomater. tips kan nemt fryses, tø op nogle timer i køleskabet revet peberrod eller peberrodscreme flødeskum blandet med friskrevet peberrod bruges på smørrebrød, fx roastbeef, sprængt oksebryst og saltkød. desuden skal der reven peberrod på den klassiske dreng til en wienerschnitzel. peberrod anvendes som krydderi i kolde dressinger med surmælksprodukter fx kartoffelsalat. 50 g flødeskum. 15 g revet peberrod mere eller mindre ift. smag 5 g 1 tsk citronsaft. vend ingredienserne sammen. smag til med salt og peber, og evt. eksta citron. pynt med lidt ekstra peberrod på toppen og server evt. ekstra peberrod til så man selv kan gøre cremen stærkere. flødepeberrod kan man sp
se som tilbehør til næste al slags kød det er heller ikke tosset på en mad med røget makrel eller laks. tilberedningstid 5 timer antal portioner 4 pers. denne opskrift er nem at lave. læg dem i en skål med iskoldt vand i 5 minutter, så de krøller op. rens radiser, og skær dem i tynde skiver. skær laksefilet i cm tykke skiver, og anret dem på portionstallerkener. har du købt laks i skiver, skal de blot anrettes. fyld peberrodscremen i en sprøjtepose, og sprøjt den ud i små toppe på tallerkenerne. servering af peberrodscreme. til anretningen af peberrodscreme, som du ser på billedet, har jeg brugt. 2 skiver ristet, hvidt brød hjertesalat 50 g røget svinemørbrad 50 g fetaostsalatost helt stykke af peberrodscremen 1 bagt cherrytomat 1 dampet forårsløg salaten lægges på det ristede brød. retten ville ikke være det samme uden peberrodens skarpe smag, der blandede sig med rødbedens syrligt søde og de små kapers bitterhed. flødeskum med peberrod alias peberrodscreme har også været populært til oksekød, ja, i det hele taget er den spidse smag god til at peppe køds fade umamismag op med. peberrodens smag er nemlig stærk.
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner
62 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.