Forside

Opskrift baguette - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Form dejen til tre flute i bagepladens længde. lad fltene efterhæve 15 min. snit og pensl brødene med vand og drys evt. med groft salt. bag flutene 5 min. ved 250 grader, dæmp varmen til 225 grader og bag dem yderligere 1213 min.
så glatter du på overfladen og lægger dine baguettes til hævning igen i en halv time. når de er færdighævede, ridser du dem med 23 skæve snit husk, at kniven skal være vippet lidt til den ene side, når du snitter, så du får de berømte franske smil og bag dem så i ovnen i 10 min. ved 220 grader.
fortsat til alle baguettes er lagt i klæde. dæk brødene til med et let fugtigt viskestykke og lad dem hæve op. når brødene er hævet op, drysses de let med mel på oversiden. herefter trillesvendes hver baguette forsigtigt over på et bræt så det ligger med bunden i vejret.
man kan også vælge kun at pensle med vand. dette skal så gøres 12 gange yderligere under bagningen og der skal stilles en skål eller et fad med vand i bunden af ovnen når den tændes. bag brødene ved 260 225 varmluft i 12 15 min. til de er gyldne. læg det færdige baguettes til køling på en rist.
baguettes er brød bagt på hvedemel, og her får du den simple opskrift på de lækre brød. baguettes kaldes også for flutes, og i denne opskrift er der også en video, hvor du kan se hvordan du triller dem til den rigtige form. baguettes er nemme hvedebrød, der bages med lidt damp i ovnen, så de bliver flotte og sprøde.
lav dem ikke længere end at de passer til din bageplade. drys et hævek
æde eller viskestykke med mel og placr t baguette ad gangen læg først et brød på klædet og lav en blød fold ind i brødet. drys med mel og læg herefter det næste brød op ad det første og gentag proceduren. fortsæt indtil alle 5 baguettes ligger i klædet.
3 fif til baguettes jeg bruger gerne både mel og durummel i mine baguetter. har du ikke noget durummel hjemme, kan du også bage dem udelukkende med hvedemel. jeg drysser gerne med frø eller kerner på toppen af mine baguetter. pensl dem med lidt vand eller mælk og drys med for eksempel sesamfrø, inden du bager dem i ovnen.
baguettes er det franske, lyse brød, og er en opskrift på et brød med sprød skorpe og en luftig krumme. de bliver også ofte bare kaldt flutes og fås i mange forskellige afskygninger min opskrift på perfekte baguettes er fokuseret på få ingredienser og en solid æltning, som giver dem smukke lufthuller og en sprød skorpe.
når det første baguette er lagt på det meldryssede klæde laves en blød fold, hvorefter der igen drysses med lidt mel og det næste baguette lægges op ad det første. lav en ny fold, drys med mel, og læg det næste baguette på klædet. fortsat til alle baguettes er lagt i klæde.
placr brødet på en rist, så det kan køle og dampe af. vent gerne 12 timer, inden du skærer i det. der er stadig masser af damp i brødet, som lige skal ud, og brødet kan blive klistret, hvis det skæres for tidligt. hele brødet skal gerne være fyldt af små luftbobler, og der er som regel også en del større.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support