Forside

Opbevaring badeværelse - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Find alt inden for tilbehør til dit badeværelse. bliv fristet af spejle til badeværelset, sæbedispensere og opbevaring til badeværelse m.m. fra velkendte brands bl.a. by lassen, ferm living, string, menu, semibasic, meraki, nomess copenhagen, ecooking, oyoy, humdakin, muuto og skandinavisk.
badeværelse opbevaring badeværelse indretningen skal både være funktionel og dekorativ, og her er den rette badeværelse opbevaring helt essentiel. hos livingshop.dk har vi et stort udvalg af opbevaring til badeværelset fra mærker såsom vipp, house doctor og nomess.
opbevaring til badeværelse gør badeværelset hyggeligt og overskueligt med kasser, bokse, kurve og andet til opbevaring. gem de ting væk, du ikke vil have liggende fremme og skab både plads og stil i badeværelset. vi har samlet alt hvad du har brug for til opbevaring i badeværelset eller toilettet her.
det stiller krav til din opbevaring på badeværelset. makeup, smykker, toiletruller, håndklæder og meget mere kræver opbevaringsløsninger, der skaber ro, men som også ser smukke ud i rummet. det finder du heldigvis masser af her på siden, hvor vi har badeværelsesopbevaring til enhver smag. skab ro og orden på dit badeværelse
1. vælg et spejl med opbevaring. find fleksible løsninger, som sparer plads eller har flere funktioner på badeværelset. fx et spejl med opbevaring, som kan bruges til opbevaring af din makeup, cremer og parfumer.
til badeværelset såvel som andre rum, men der er jo ingen, der siger, at du ikke kan bruge opbevari
gsbøtter i træ, glas eller plast i badeværelset, blot fordi det oprindeligt var tiltænkt andetsteds i boligen. træ er for eksempel noget man sjældent kører træt i, det giver en form for ro og gør rummet mere frisk og skandinavisk.
hvis dit badeværelse i forvejen har indbyggede hylder som her, er det oplagt at opbevare håndklæderne der og på den måde udnytte loftshøjden. du kan også vælge selv at montere smalle hylder på en væg, og placere håndkæderne i lige linjer fra gulv til loft.
praktisk opbevaring er også med til at dekorere dit badeværelse og give det et personligt præg ved at vælge friske farver, moderne mønstre og i forskellige størrelser. med de rette opbevaringsmuligheder kan du nemt og effektivt få styr på alle dine ting. der findes nemlig en løsning til det hele, når det kommer til opbevaring på dit badeværelse.
der kan nemt blive rodet på badeværelset, når håndklæder, toiletsager og wcpapir skal opbevares i det forholdsvis lille rum. derfor er det praktisk at tilføre rummet ekstra opbevaringsmuligheder i form af kurve og håndklædeholdere. vi har samlet en række bud på, hvordan du let kan få mere orden i dit badeværelse.
vores opbevaringsløsninger til badeværelset holder orden i tingene, så alle kan finde deres hårbørste, også på travle morgener. vi har alt fra ekstra reoler til taburetter med opbevaring i stilarter, der matcher skabet til vasken, og i størrelser, der passer til dit badeværelse. se alle badeværelsesreoler. se alle badeværelsesreoler. sammenlign.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019, Julelys tændes på d angleterre 2019, Julegaver til mænd, Ide til mandelgave, Desserter med få ingredienser, God nem kage, Slot til salg danmark, Bo bedre julebog, Servietter jul, Dangleterre julelys, Cph square køkken pris, Restauranter med michelinstjerner i danmark, Anderledes restauranter københavn
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support