Forside

Nem chokoladekage i rund form - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Opskrift sådan laver du verdens nemmeste chokoladekage 1. chokoladekage tænd ovnen på 200. smelt smørret i en gryde, og lad det køle lidt af. bland de tørre ingredienser sammen i en skål. pisk æggene let sammen, og bland smørret i. tilsæt de tørre ingredienser, og rør grundigt, indtil massen er helt jævn og glat.
tænd ovnen på 170 grader, smør en rund tærteform på 22 cm i diameter med smør. smelt smørret. stil det til side og pisk i en skål æg og sukker sammen, og rør til sidst smørret i. sigt mel, kakao og bagepulver sammen, og vend det i æggemassen. hak chokoladen let groft og vend den i dejen og hæld den i formen.
kage skær chokolade og smør i lige store stykker med useries kokkekniv og kom dem i microcook rund 1,5 l. læg låg på og smelt det i 2 minutter ved 600 watt. tag det ud af mikroovnen og rør i det med dejskraber, indtil konsistensen er jævn. tilsæt sukker og herefter æg. bland mel, natron og bagepulver i røreskål 4,5 l, og vend det i dejen lidt ad ...
beklæd en rund form på 22 cm diameter med bagepapir i bunden og smør formen godt. kom chokoladekagedejen i og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i cirka 20 25 minutter. kagen skal føles lidt ubagt i midten.
tilsæt mælken og rør nu chokoladekagedejen jævn i konsistensen. springform eller bra
epande smøres grundigt med smør og drysses med lidt sukker. hæld dejen i og fordel den forsigtigt i formen eller bradepanden. forvarm ovnen til 180 grader varmluft, og nu skal farmors chokoladekage bages i cirka 40 minutter.
tænd ovnen på 170 grader. rør blødgjort smør og sukker sammen med en håndmixer, til det er hvidt og skummende. tilsæt æggene et af gangen, så de bliver mixet godt sammen. tilsæt de øvrige ingredienser og rør med en håndmixer i 23 minutter, til dejen er helt jævn.
den nemme chokoladekage denne kage er meget nem, hurtig og så smager den virkelig godt. opskriften på chokoladekagen har mia fået af en tidligere kollega, som selv havde fået den af en anden tidligere kollega og sådan overlever rigtig gode kageopskrifter altid.
hvis du gerne vil lave en hel bradepande ca 35x45cm, så skal du lave en dobbeltportion dvs. til 20 personer. stik i kagen, så den ikke er alt for klæg i midten. jo højere kagen er jo længere tid skal den bage. drys evt. med lidt chokolade stykker på toppen se billeder
for at samle kagen skal du køre en rundbladet kniv rundt på indersiden af kageblikkene for at løsne kagerne. fjern forsigtigt kagerne fra formene. spred lidt chokoladekiks over toppen af en af chokoladekagerne, og læg den forsigtigt sammen den anden kage.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

42 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019, Julelys tændes på d angleterre 2019, Julegaver til mænd, Ide til mandelgave, Desserter med få ingredienser, God nem kage, Slot til salg danmark, Bo bedre julebog, Servietter jul, Dangleterre julelys, Cph square køkken pris, Restauranter med michelinstjerner i danmark, Anderledes restauranter københavn, Kage med 2 ingredienser, Hvide klinker til badeværelse, Julelys d angleterre 2019
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support