Forside

Lille badeværelse med skråvæg - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

4. lille badeværelse med skråvægge en bruseløsning med skrå vægge giver et rigtig hyggeligt sted at nyde morgenbruseren. vælg mellem flere brusehjørner med glas i forskellige farver og tykkelser. du kan også skabe en ny væg og derved få en niche med en bruseløsning på den ene side og praktisk plads til håndklæder eller kroge på den anden. skræddersyet bruseløsning
i dette kompakte badeværelse er der meget inspiration at hente, hvis du vil udnytte et lille badeværelse til det maksimale. trods sin beskedne størrelse er der en afsætningsplads i forbindelse med vasken, og bag toilettet er der indbygget et skab med både åben og skjult opbevaringsplads.
tilpas dig rummets skæve vinkler med skræddersyede bordpladeløsninger. med en bordpladeløsning kan du indrette fleksibelt og udnytte rummets udformning uden at lade dig begrænse. i et badeværelse med skrå vægge kan du fx udnytte pladsen under skråvæggen med en vægtilvægløsning.
når du har et langt lokale med loft til kip, har du også rigtig meget plads med skråvægge. hvor der er vinduer, kan du overveje at sætte en bordplade op, men er der ikke et vindue, kan du udnytte pladsen til en kombineret bænkkommode. vær opmærksom på, at bænken er dyb nok, da en del af bredden er spildt helt inde ved væggen.
på en grund, der ligger i første parket til lillebælt og med den mest fantastiske udsigt ikke bare over vandet, men til fyn og fredericia havn, har arkitekt jesper korf tegnet en livsnyder bolig i to plan. først
salen er udstyret med skrå vægge, men alt er tilpasset så kvadratmetrene udnyttes bedst muligt.
skråvægge på badeværelset 9 inspirerende eksempler. udnyt loftshøjden og badeværelsets skråvægge optimalt. eksperten giver tips og inspiration lige her... noemi ivanova 8. august 2019. mere. synes godt om 1. udskriv. integrer. facebook.
7 anderledes soveværelser i små rum. af betina flies. mange af os, der bor i byen, har småt med plads i hjemmet. men ved at udnytte de få kvadratmeter effektivt kan man alligevel komme rigtig langt. der er for eksempel rigtig meget plads at hente ved at have sin seng placeret højt i rummet og på den måde udnytte pladsen nedenunder.
indretning af badeværelse med skråvægge bobedre.dk. badeværelset trænger til en modernisering og en anden indretning, så pladsen udnyttes bedre. badeværelset trænger til en modernisering og en anden indretning, så pladsen udnyttes bedre.
rotpunkt er eksperter i smarte og funktionelle løsninger og tilbyder derfor også et væld af løsninger, der både matcher indretning badeværelse lille størrelse samt samt rum med skråvægge og andre udfordringer, der kræver ekstra fokus på pladsoptimering.
flottebade.dk tilbyder også gerne, at komme med gode råd til, hvordan du kan indrette det lille bad. vores erfaring er, at du faktisk kan få plads til mere, end du regner med. så skriv til os, eller send en tegning på denne mail infoflottebade.dk , eller ring på telefon 28784797, så kigger vi på det sammen.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019, Julelys tændes på d angleterre 2019, Julegaver til mænd, Ide til mandelgave
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support