Forside

Eddikesyre badeværelse - Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer

Lav en blanding af 2 dl opvaskemiddel og 1 dl eddike eller 14 dl eddikesyre. løsn kalken med en skuresvamp. skyl med vand, og tør efter med en blød klud.
badevÆrelsesfliser. er dine badeværelsesfliser hvide af kalk, kan du fjerne det med en svag syre som citronsyre, eddikesyre samt øvrige afkalkningsmidler. brus dine fliser over med koldt vand, så fugerne mellem fliserne fugtes. gør en balje klar med varmt vand og tilsæt den anbefalede mængde citronsyre.
bonustip ved meget stædige kalkaflejringer kan man væde en vattot med eddike eller citronsyre og duppe de angrebne steder. husk, at fugerne skal være fugtige først. brug autovoks mod kalk på badeværelse
eddike kan også bruges til at lave varm is, der kan bruges til tryllekunster, og til at holde varmen om vinteren. hæld en liter koncentreret eddikesyre i en gryde og lun den på laveste blus. imens drysses langsomt en pakke på 500 g. soda ned i væsken, indtil den holder op med at bruse.
obs eddike kan ødelægge syrefølsomme materialer som fugerne mellem fliserne, emaljeret badekar, marmor eller terrazzogulve, vælg marmor rens i stedet anvendelse. eddikesyre 32 er velegnet og billig til rengøring etc., eddikesyre fortyndes
med vand 14 5 eddike eddike i skyllevandet giver klare farver på kulørt tøj
eddike skal der til. hvis dit toilet er ramt af okker, kan du prøve at fjerne det med en omgang eddikesyre. det er et kraftigt middel, så du skal være varsom med det. du starter med at sætte toiletpapir på det ramte område.
100 ml æblecider eddike 100 ml vand det er lige så simpelt, som det er effektivt. som vi allerede har nævnt, er æblecider eddike en uundværlig ingrediens for billig og miljøvenlig rengøring af dit badeværelse. alt, hvad du skal gøre for at fremstille dette middel er, at blande lige dele æblecider eddike og vand i en sprayflaske.
borup eddikesyre 5 liter. varenr. 9012065. 65,00stk 13,00 pr. ltr. borup eddikesyre 32 bruges til afkalkning af strygejern, kaffemaskiner og filtre til vandhaner. den kan også fjerne cementslør på fliser og anvendes til rengøring. indeholder 5 liter. læs mere se specifikationer.
tilsæt 1 liter 32 eddikesyre til ca. 1520 liter vand. har du et mindre forhæng end vores, så kan du nøjes med lidt mindre vand, eks. 10 liter vand 0,5 liter 32 eddike. lad badeforhænget stå iblød i den syrlige opløsning i et halvt til et helt døgn, også gerne natten over.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Få BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer - Et af Danmarks forende interiormagasiner

56 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 40.00 som VIP. Bliv VIP her
BO BEDRE — et af Danmarks forende interiormagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interim. Få glaede af BO BEDRE´S mange
inspirerende artikler samt Kay Bojesen turtelduer.
Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Kay Bojesen turtelduer kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 30.00
Betingelser:  Du modtager ikke cashback, hvis du annullerer eller returnerer dit køb.
Tags: BO BEDRE, Kay Bojesen, Turtelduer
Populære søgninger: Julegave godt formål, Lys til hjemmet, Anders blichfeldt familie, Hvad koster en karnap, Bo bedre indretning, Klementin træ, Beton look maling, Luxus køkken, årets julegave til henne, Badeværelse 2 kvm, Lækkert køkken, Naturoplevelser danmark, Opbevaring soveværelse, Bo bedre design award 2019, Julelys tændes på d angleterre 2019, Julegaver til mænd, Ide til mandelgave, Desserter med få ingredienser, God nem kage, Slot til salg danmark, Bo bedre julebog, Servietter jul, Dangleterre julelys, Cph square køkken pris, Restauranter med michelinstjerner i danmark
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support