Forside

Terrassevarmer indbygning - Elvvs Webshop

Med en terrassevarmer behøver du ikke at gå inden døre, når det bliver koldt. du kan derimod læne dig tilbage i din havestol og nyde de dejlige aftener sammen med dem, du holder af. en terrassevarmer gør det også muligt at udnytte terrassen eller altanen i en endnu længere periode, hvor den hjælper dig med at holde varmen både tidligere på foråret og langt ind i efterårsmånederne.
solamagic terrassevarmer 2000eco pro til indbygning u. afbryder 4.895,00 dkk incl. moms solamagic terrassevarmer 2000eco pro til indbygning med trinløs regulering og fjernkontrol 6.295,00 dkk incl. moms solamagic 1400eco pro for indbygning mtrækafbryder 3.995,00 dkk incl. moms
til sammenligning vil en almindelig gas terrassevarmer typisk i samme periode bruge 12,00 15,00 kr. altså en besparelse på 23 dele eller ca. 70 og så er man også ude over de problemer eksempelvis med, at der ikke er mere gas på gasflasken, når den skal bruges, den fylder om vinteren, den kan ikke tænde, den vælter i blæsten, den er grim, og den varmer ikke ordentligt.
der findes bl.a. terrassevarmere til indbygning, og du kan montere dem på vægge, mure eller lofter, ligesom du kan bruge et mobilt og fritstående stativ, som du kan flytte rundt med. vi kan hurtigt hjælpe med at finde den helt ideelle terrassevarmer t
l dig, og vi kan selvfølgelig stå for montagen.
varmelamperne er specielt designet til indbygning i loft på terrasser med udhængoverbygning, en overdækket altan samt indgangspartier, og er den gennemførte løsning til dig, der ikke vil nøjes med mindre. solamagic indbygningsløsninger fås i produktserierne eco pro, premium og air .
delux terrassevarmer. solamagic 1400eco pro for indbygning uafbryder. 3.995,00 dkk incl. moms. vælg muligheder. tilføj til min Ønskeliste. vis. delux terrassevarmer. solamagic 1400eco pro for indbygning mtrækafbryder. 3.995,00 dkk incl. moms.
en terrassevarmer giver ekstra varme udenfor og er velegnet til at forlænge de lyse sommeraftener på terrassen. terrassevarmere anvendes også på cafeer, restauranter og barer med udendørsservering og findes med både el, gas og infrarød varme. vores sortiment inkluder mærker som solamagic og elmholm.
4.695, dkk. læg i kurv. forventet levering 34 hverdage. burda relax glass frame terrassevarmer til indbygning i hvidstål 1800 watt.
tansun apollo recess double er en flot og eksklusiv løsning på en placering af en terrassevarmer. hvis man mangler vægplads, eller man slet ingen væg har, så er dette valg jo oplagt. den perfekte løsning på opvarmning af indendørs eller udendørs overdækkede arealer.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. FÃ¥ penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log pÃ¥ her
Elvvs Webshop - Billige priser med Prismatch på EL & VVS
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 2.0% som VIP. Bliv VIP her
Elvvs.dk tilbyder Billige priser med Prismatch og god service på alt inderfor El-artikler, VVS, varme, klima, lyskilder, belysning. Professionel rådgivning per telefon

En altid åben Web-shop med online salg 24 timer i døgnet.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
1.5% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: El-artikler, VVS, Varme, Klima, Lyskilder, Belysning
Populære søgninger: Elvvs, Kronepære, Niveauvippe, Ihc pris, Elskab udendørs, Luplampe led, Led lysdæmper til ledning, Global skinne, Schuko stikdåse, El artikler, Kabelkanal sort, Luftrist, Siemens elradiator reservedele, Grundfos dykpumpe, Badeværelse udsugning, Easy 2 light, Solamagic tilbud, Pendelophæng
Webshoppen forhandler 1409+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support