Forside

Pds kabel - Elvvs Webshop

Pds kabler er egentlig det samme som netværkskabler, men pds kablerne sælges typisk uden stik og i større længder på praktiske ruller eller i boks beregnet til professionelle brugere og installatører, hvor man selv kan klippe den længde af, som man skal bruge. pds kabel kaldes også netværkskabel, ethernet kabler, rj45 kabler eller internetkabler.
pds kabel systemer anvendes til bla. internet, netværk, tv, telefoni, overvågning, bygningsstyring og meget andet indenfor en ejendom. systemerne kan opbygges i forskellige kategorier med cat5e, cat6 eller cat7 i pds kabelerne er der normalt 4x2 ledere kaldet twistet pairs dvs. snoet sammen parvis 2 2 og kategorien gør at man teknisk ændre båndbredde og dermed hastigheden som igen udmonder i mængden af data.
pds kabler er det samme som patch kabler, de bliver hovedsageligt brugt i switched netværk, hvor du har en hub el. switch som samlingspunkt for dit netværk, kablet består af twisted pair, altså 4 x 2 ledere som er drejet om hinanden. kan også bruges som drops i krydsfelter m.m. findes også i krydset form, til tilslutning direkte mellem 2 pcere.
pds står for premises distribution s
stem og er helt nøjagtigt parsnoet netværkskabel, der er beregnet til montering i et større struktureret kabelsystem, som fx i en etageejendom, så man får samme type kabel i hele ejendommen.
her på denne side kan du se nærmere på danmarks største udvalg i netværkskabler, også kaldet patch, ethernet, pds, rj45, internet og lan kabler. skal du for eksempel forbinde en pc med en router, hub, switch eller et modem, så er du kommet til det rette sted. alle vores produkter er på eget lager og klar til hurtig levering.
pdskabel kategori 5e utp 2x4 par. anvendelse benyttes til traditionelle indendørs laninstallationer i kontorer, private hjem og andre gigabit ethernet applikationer 1000baset over kortere afstand, der kører med transmissionshastigheder op til 1gbits. applikationer ieee 802.3, ieee802.5, fddi, atm rnis.
netværkskabler og tilbehør. velkommen til harald nyborgs udvalg af netværkskabler. det er her, du finder det uskærmede netværkskabel, som er til brug i netværk og til, når der skal tilsluttes adsl. vi forhandler eksempelvis de populære cat6netværkskabler, og når det gælder den rette længde, kan du også regne med os.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Elvvs Webshop - Billige priser med Prismatch på EL & VVS
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 2.0% som VIP. Bliv VIP her
Elvvs.dk tilbyder Billige priser med Prismatch og god service på alt inderfor El-artikler, VVS, varme, klima, lyskilder, belysning. Professionel rådgivning per telefon

En altid åben Web-shop med online salg 24 timer i døgnet.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
1.5% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: El-artikler, VVS, Varme, Klima, Lyskilder, Belysning
Populære søgninger: Elvvs, Kronepære, Niveauvippe, Ihc pris, Elskab udendørs, Luplampe led, Led lysdæmper til ledning, Global skinne, Schuko stikdåse, El artikler, Kabelkanal sort, Luftrist
Webshoppen forhandler 1409+ registrerede produkter.
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support