Forside

Yousee dækningskort - eesy Mobil

Ved at tjekke yousee mobils dækningskort kan du få et indtryk af, hvor der er bedst dækning i landet. inden du vælger dit teleselskab, kan du altså sørge for at tjekke mobil dækningskort for at være sikker på, at der er god dækning i de områder, hvor du kommer mest. det vil altså dige dit hjem, skole eller arbejdsplads samt andre ...
hos yousee får du bredbånd, tv og mobil samlet t sted. klik og se vores tilbud på telefoner og bredbånd. du kan også blande din helt egen tvpakke.
vi må desværre informere dig om, at vi ikke længere supporterer denne browser. vi anbefaler at du bruger den nyeste version af google chrome.
dækningskort viser dig, hvordan dækningen på for eksempel 4g er i dit område . dækningskort vær opmærksom på, at hastigheden bliver påvirket af antallet af brugere på masten, afstanden til masten og omgivelserne. n person kan opleve den viste hastighed, men når flere er på nettet samtidig, må de deles om kapaciteten.
yousee er mest kendt for deres kabeltv og de senere år også for billigt bredbånd. i juni 2016 blev tdc og yousee lagt sammen, så alle produkter fra tdc nu sælges via yousee og det tdc vi før kendte nu yousee.. det betyder også, at yousee nu har danmarks bedste mobildækning i danmark, da tdc netop er blevet kåret som det bedste netværk her i 2016 af telestyrelsen.
men det er sådan set ligemeget, i forhold til it telestyrelsen afgørelse. deres afgørelse tage
ikke hensyn til, om fiberkablet er tilsluttet et eler andet sted. den siger at bor du inden for 30 meter fra fiber, så skal du have fibernet, hvis du vil have det. 2 jeg er ret overbevist om at det er tdcs eget fiber.
på kundeservice kan vi hjælpe dig, som har produkter hos yousee. du finder hjælp til dit bredbånds, tv eller mobilabonnement. du kan også få hjælp til din regning eller få svar på, hvad det koster at bruge mobilen i udlandet.
du skal bare have en 5gmobil og et 5gabonnement fra yousee. kapaciteten på 5gmobilnetværket er større, og du vil opleve hurtigere hastigheder og mere stabilitet. lidt ligesom at køre på nylagt asfalt. se hvor du får dækning med 5g i danmark på tdc nets dækningskort på daekning.tdc.dk.
yousee dækningskort og net. yousee er et velkendt mobilselskab i danmark, der dog først for nyligt, er blevet udbyder af mobiltale. oprindeligt er yousee en kabeltv firma, der i begyndelsen kun tilbød tv pakker via kabeltv. fra omkring 15 år siden blev coax teknologien udvidet til at kunne sende og modtage internet, så alle kabeltv ...
3 yousee 410 18.800 anmeldelser tjek din adresse hos yousee har du langsomt eller ustabilt fibernet eller har du bare problemer med fibernettet, så er det højst sandsynlig ikke fiber du har, men almindelig kobberbaseret bredbånd, og så bør du tjekke priserne i toppen, og få opgraderet til en af de nyerere forbindelser med god fart.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
eesy Mobil - Det nye mobilselskab
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
eesy er et nyt dansk mobilselskab, som tilbyder billige mobilabonnementer.

Ingen binding
Ingen gebyrer
Ingen oprettelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Mobil.eesy
Populære søgninger: Eesy, Tdc datakort, Tdc mobilabonnement, Billig mobil bredbånd uden binding, Sammenlign priser på mobilabonnement, Billig mobilabonnement med mobil, Tdc dækningskort, 3 abonnement binding, Billige mobilabonnementer, 3 netværk dækning, Yousee abonnement udland, Mobilabonnement danmark, Mobilt bredbånd danmark, Modtage opkald fra udlandet, Teleselskaber på tdc net, Billigste mobilabonnement danmark, Tdc mobil privat, Hello mobilabonnement, 3 ekstra simkort, Mobiltelefon med abonnement
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support