Forside

Mobildata virker ikke - eesy Mobil

Mobildata virker ikke var det jeg googlede og fik så dette geniale kvalitetssvar. ingen adgang til mobildata mobildata virker ikke. er blevet til sådan får man yousee mobildata til at virke. mange tak til torben, proaktivt indlæg af højeste og af største kvalitet.
hvis moildata ikke fungerer, kan du tjekke dit simkort, din telefon og følge guiden herunder. har mit simkort 4g eller 5g simkort fra 2014 og frem understøtter 4g.
internet på mobilen virker ikke. nulstil apnnetværksindstillinger afhængigt af model og genstart telefonen. tag simkortet ud og rens det med en tør klud tjek, om der er softwareopdateringer til din mobil sms virker ikke. særligt til iphonebrugere prøv at slå imessage fra og til igen.
mobildata fungerer ikke på samsung hvis du har nulstillet mobildata, netværksindstillinger eller ald
ig har fået dine mobildata til at fungere, er du i det specifikke afsnit. mange brugere er nødt til at leve med denne fejl, som kun få mennesker ved, hvordan de skal løse, men med de trin, vi viser dig, vil vi før eller senere nå det.
kontroller, at du er i et område med mobildækning. følg derefter disse trin du kan slå mobildata til eller fra ved at gå til indstillinger og trykke på mobildata eller mobilnetværk. på ipad står der muligvis indstillinger mobildata. hvis du er i udlandet, skal du sørge for, at enheden er indstillet til dataroaming.
hvis mobildata stadig ikke fungerer på dette tidspunkt, er den næste gode ting, du kan gøre, at nulstille netværksindstillingerne på din samsung. hvad dette fejlfindingstrin gør, er at rydde al netværksrelateret opsætning af din enhed til fabriksindstillinger.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
eesy Mobil - Det nye mobilselskab
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 120.00 som VIP. Bliv VIP her
eesy er et nyt dansk mobilselskab, som tilbyder billige mobilabonnementer.

Ingen binding
Ingen gebyrer
Ingen oprettelse
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 100.00
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Mobil.eesy
Populære søgninger: Eesy, Tdc datakort, Tdc mobilabonnement, Billig mobil bredbånd uden binding, Sammenlign priser på mobilabonnement, Billig mobilabonnement med mobil, Tdc dækningskort, 3 abonnement binding, Billige mobilabonnementer, 3 netværk dækning, Yousee abonnement udland, Mobilabonnement danmark, Mobilt bredbånd danmark, Modtage opkald fra udlandet, Teleselskaber på tdc net, Billigste mobilabonnement danmark, Tdc mobil privat, Hello mobilabonnement, 3 ekstra simkort, Mobiltelefon med abonnement, Billigste teleselskab, Billig mobil telefoni, Mobildata virker ikke
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support