Forside

Nem rødkål - Eat Grim

Hjemmelavet rødkål er vanvittig nem, at lave og får den skønne smag man selv ønsker den skal have. rødkålen smager fantastisk til både andesteg og flæskesteg.
denne nem rødkål smager langt bedre end køberødkål. arbejdstiden er minimal og du skal bare røre lidt ind i mellem. den er det hele værd.
her vil jeg dele endnu en af mine yndlingssalater en råkost med rødkål og gulerødder som er super nem, hurtig og enkel at lave. sådan en råkost kan varieres med hvad man lige har på lager og denne indeholder stort set vores basislager af grønt. vi har bare altid gulerødder, æbler, løg og i hele vinterhalvåret er rødkål helt fast på lager også.
klassisk hjemmelavet rødkål. rødkål er fantastisk tilbehør til kødretter som frikadeller, flæskesteg, andesteg og meget mere. denne opskrift på rødkål er nem at lave, fordi den det meste af tiden nemlig står og passer sig selv i gryden. prøv brødrene prices opskrift på hjemmelavet rødkål, og få dejligt tilbehør til julemiddagen eller julefrokosten.
flæk vaniljestangen på tværs. kom rødkål, æbletern, vaniljestang, ribs og appelsinsaft samt laurbærblad i en gryde, og bring det i kog. skru ned for varmen, og lad det simre 1 times tid under låg. smag rødkålen til med sukker og salt, hvis det er nødvendigt.
rødkål. opskrifter med rødkål. en af vores favorit ingredienser i skønne salater i vinterhalvåret. den knasende sprøde rødkål smager virkeligt
skønt rå, når den hakkes eller snittes fint i en råkostsalat eller i en salat med sammen med fx. granatæblekerner eller friske æbler ren efterårshygge. mulighederne er mange fx også ...
tilberedning. blacher den snittede rødkål i let saltet vand. tag kålen op og kog den mør med ribssaft, eddike, sukker, appelsin, kanel og stjerneanis. når rødkålen er mør sigtes halvdelen af væsken fra, og kålen vendes i den resterende væske. smag rødkålen til med lidt andefedt og servr.
smelt smør eller andefedt i en gryde, og vend kålen i, så den bliver blank. tilsæt saft, eddike, salt og krydderier i et tefilter eller lignende, og lad kålen simre under låg i 1 time. tag låget af, og lad kålen koge igennem, til væsken er næsten fordampet. smag til med sukker, salt og peber.
julerødkål med god smag. vi elsker at lave hjemmelavet rødkål, så kan man nemlig pakke al den smag i den som man vil. vi elsker at lave julerødkål med kanel, nelliker og stjerneanis, så det rigtig smager, og ikke mindst dufter, af jul. hvis du synes det lyder lidt omstændigt at lave din egen rødkål til mortensaften eller jul, så kan ...
men rødkål kan bruges på mange andre måder. den kan f.eks. laves som en kold hjemmelavet rødkålssalat ved at snitte rødkål fint, skære æbler i både og derefter i mindre tern og så tage sagten af et par appelsiner der presses over. appelsinkødet komme i den hjemmelavede rødkål bagefter.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Eat Grim - Friske, økologiske, frugter & grøntsager
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 25.00 som VIP. Bliv VIP her
Få sunde, friske og grimme frugter og grøntsager

- Direkte fra gården til dig

- Spar 50 % på de første 2 kasser med koden PÆRELET - Gælder kun nye kunder
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 20.00
Rabatkode: PÆRELET giver dig 50.0%
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du annullerer din tilmelding.
Tags: økologi, Måltidskasse, Eatgrim
Populære søgninger: Grim box, How to cut a prickly pear, How to cut a cactus pear, Winter purslane, Madspild kasse, How to cut cactus pear, How to cut and prepare prickly pears, How to eat prickly pear, Flower sprouts, Kaki jam, Grim halloween, Can you eat bronze fennel, Heavy has his christmas feast, Roasted swiss chard, Madpakke kasse, Falafel buddha bowl, Pear tart shortcrust pastry, Mushroom and cauliflower pasta, Carrots and salsa, Recipes using bronze fennel, Baked pears with cheese, Kiwi marmelade, Pumpkin seed buns, Buffet restaurant copenhagen, Khinkali, Nigella lawson passion fruit pavlova, Middle eastern quinoa, Ugly fruit and veg delivery
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support