Forside

Fremtidsfuldmagt vejledning - Dine Arvinger

Fremtidsfuldmagt skal der tilføjes en fuldmagtshaver eller skal der udpeges en anden fuldmagtshaver, skal der oprettes en ny fremtidsfuldmagt. det er ikke muligt at have flere fremtidsfuldmagter registreret. den tidligere oprettede fremtidsfuldmagt vil derfor blive erstattet. slet fremtidsfuldmagt
hvis du overvejer at oprette en fremtidsfuldmagt, kan du i denne vejledning læse mere om, hvordan oprettelsen foregår. du kan også læse mere om, hvem du kan vælge som fremtidsfuldmægtig, hvad en fremtidsfuldmagt kan omfatte, og om ændring eller tilbagekaldelse af en fremtidsfuldmagt.
vejledning til borgere . side 2 sådan giver du en anden person en digital fuldmagt digital fuldmagt kan være en god id, hvis du har brug for hjælp til digital selvbetjening i det offentlige. du kan fx give digital fuldmagt til et familiemedlem, en advokat eller plejepersonale.
vejledning om fremtidsfuldmagter. der kan være mange spørgsmål forbundet med at oprette en fremtidsfuldmagt. du er altid velkommen til at kontakte kramm jura for dig, hvis du har spørgsmål omkring fremtidsfuldmagter og oprettelse af fremtidsfuldmagter. du kan også læse justitsministeriets vejledning om fremtidsfuldmagter.
du kan søge inspirat
on til udformningen af din fremtidsfuldmagt i de standardkoncepter for fremtidsfuldmagter, som findes i bilaget til justitsministeriets vejledning om fremtidsfuldmagter. koncepterne tager udgangspunkt i de behov, som helt almindelige mennesker generelt kan have, når der skal oprettes en fremtidsfuldmagt.
en fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, der kan sættes i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere kan varetage sine personlige ogeller økonomiske forhold som følge af sygdom el.lign. du kan selv udpege en person til engang i fremtiden at tage over, hvis du på et tidspunkt mister evnen til selv at tage dig af dine personlige og økonomiske forhold.
har du ikke fået tinglyst din fremtidsfuldmagt, kan du finde en vejlending til tinglysning af fremtidsfuldmagt her. har du brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte en af vores dygtige jurister på mail eller på telefon 88 62 60 50.
du kan finde vejledning om det private tilsyn i justitsministeriets vejledning om fremtidsfuldmagter, som du bl.a. kan finde på familieretshuset hjemmeside. d. fuldmagt til t eller flere specifikke forhold denne fremtidsfuldmagt bemyndiger fremtidsfuldmægtigene til på mine vegne at beskriv forholdene præcist.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Dine Arvinger - Familie- og arveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 12.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi er specialiseret inden for familie- og arveret og har flere års erfaring med rådgivning og udarbejdelse af korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familieretten.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
10.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Familie, Arveret, Testamente, ægtepagt, Tinglysning
Populære søgninger: Skattefri gave til børn 2019, Arveafgift beregner, Arveafgift 2020, ægtepagt, Arv etter foreldre uskiftet bo, Arveforskud 2018, Arveloven 2019, Skattefri julegave 2019, Arveloven søskende, Opret testamente, Skattefri gave til søskende, Arv særbørn uskiftet bo, Testamente formular gratis
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support