Forside

ægtepagt - Dine Arvinger

Pris. prisen på en ægtepagt er 3.250 kr. inkl. moms. prisen inkluderer fuld rådgivning om ægtepagtens udformning og besvarelse af spørgsmål.. en gaveægtepagt med overdragelse af fast ejendom koster 4.250 inkl. moms. sådan foregår det 1 vi sørger for at udfærdige en ægtepagt, baseret på dine indtastede ønsker hvorefter vi sender ægtepagten til dig til gennemsyn.
hvad koster en ægtepagt en ægtepagt koster 5.000 kr. som udgangspunkt. for ægtefæller uden dansk cprnr. koster en ægtepagt 10.000 kr. prisen på en ægtepagt afhænger af omfanget og ægtefællernes ønsker. kontakt os på tlf. 70 20 41 61 og få et konkret tilbud. hvordan slettes en ægtepagt
en ægtepagt om særeje er en skriftlig aftale mellem to ægtefæller. aftalen bestemmer, at der ikke skal gælde formuefællesskab i ægteskabet, som man ellers automatisk får, når man gifter sig. formuefællesskab kaldes også delingsformue eller fælleseje og betyder kort sagt, at man som ægtefæller skal dele formuer i tilfælde af separation, skilsmisse eller død.
en ægtepagt er altså en måde, hvorpå du kan sikre dig rettighederne til hele eller dele af din formue i tilfælde af skilsmisse. men den kan også være en sikkerhed, hvis du fx ejer en virksomhed, eller h
is din ægtefælle har gæld, når han eller hun dør. det kan være en god id at oprette en ægtepagt med særeje, hvis
en ægtepagt er en skriftlig aftale, som skal oprettes i tilfælde af etablering af særeje i tilfælde af separation, skilsmisse eller dødsfald. gaver mellem ægtefæller der er mere værd end en sædvanlig lejlighedsgave.
en ægtepagt er en skriftlig aftale mellem ægtefæller, hvor ægtefællerne bestemmer, at der ikke skal gælde formuefællesskab også kendt som delingsformue eller fælleseje, som ellers er udgangspunktet for ægtefæller. du kan læse mere om formuefællesskab her.
det er sædvanligt, at en ægtepagt er kortere end et testamente. Ønsker man blot særeje om alt hvad man hver især ejer, bliver ægtepagtens længde ligeledes kortere end hvis man ønsker særeje om en række bestemte genstande, såsom en virksomhed, hus eller lignende.
i en ægtepagt kan du specificere hvilke bestemte aktiver eller bestemte beløb, der skal deles eller ikke deles, og om det skal gælde både ved skilsmisse og dødsfald. i kan også oprette ægtepagt om bestemte aktiver, i måtte erhverve i fremtiden f.eks. arv, og i kan aftale, hvordan gældsforpligtelser skal behandles i tilfælde af separation eller skilsmisse.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Dine Arvinger - Familie- og arveret
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager 12.0% som VIP. Bliv VIP her
Vi er specialiseret inden for familie- og arveret og har flere års erfaring med rådgivning og udarbejdelse af korrekte testamenter, ægtepagter og lignende produkter indenfor familieretten.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Gennemfør en bestilling.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
10.0% Cashback
Betingelser:  Du modtager ikke din cashback, hvis du returnerer eller annullerer dit køb.
Tags: Familie, Arveret, Testamente, ægtepagt, Tinglysning
Populære søgninger: Skattefri gave til børn 2019, Arveafgift beregner, Arveafgift 2020, ægtepagt, Arv etter foreldre uskiftet bo, Arveforskud 2018, Arveloven 2019, Skattefri julegave 2019, Arveloven søskende, Opret testamente, Skattefri gave til søskende, Arv særbørn uskiftet bo, Testamente formular gratis, Testamente formular, Tinglysning af testamente, Skattefrit arveforskud
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support