Forside

Spinatlasagne med hytteost - Deltag i Aarstidernes vendespil

Bland spinaten med de hakkede løg, hvidløg, hytteost, æg og revet ost. krydr med salt og peber. mælken koges op under omrøring ret vigtig, så den ikke brænder på som min rør majsstivelsen ud i lidt mælk og tilsæt den, mens du rører i mælken.
tænd ovnen på 200. smør et tyndt lag tomatsauce ud i bunden af et ovnfad. læg et lag lasagneplader oven på efterfulgt af et lag grøntsager, et lag tomatsauce og et lag hytteost. gentag med resten af fyldet, og slut af med et lag tomatsauce. pluk mozzarellaosten i mindre stykker, og fordel den på toppen.
varm en sauterpande eller gryde op. svits løg, hvidløg, selleri og gulerødder i olien 45 min. sammen med chilien og den røgede paprika. tilsæt resten af grøntsagerne og giv det yderligere 5 min. tilsæt hakket tomat og lad det simre 45 min. når du har spinat og hytteost samt mornaysaucen klar, så samler du retten.
tomater, tomatpure, mælk og bouillon tilsættes. lasagnen ligges sammen med først et lag lasagneplader, sauce, lasagneplader, spinathytteostblandingen dette gøres to gange. der afsluttes på det andet lag spinat med en pose revet ost. sættes i en 200 grader varm ovn i 30 min. lad den gerne stå i 10 minutters tid inden man spiser af den.
slut af med sauce på toppen og drys med revet ost. bag lasagnen ved 190 c varmluft i 2530 minutter, til overfladen er gyld
n og osten smeltet. lad lasagnen hvile i ca. 5 minutter, inden den skæres ud dermed sætter den sig og man får et pænere snit.
ingredienser til spinatlasagne 1 løg finthakket 1 fed hvidløg finthakket spsk olie . 250 g champignon skiver 1 pakke hel frossen spinat 400 g 250 g hytteost . 50 g revet ost . 100 g friske lasagneplader . salt og peber sådan laver du spinatlasagne tænd ovnen på 200 c.
ingredienser spinatlasagne med hytteost. 2 løg, skåret i halve ringe eller finthakket 4 fed hvidløg, presset 2 spsk. olie 2 ds. hakkede flåede tomater 1 lille ds. koncentreret tomatpur 500 gram mager hakket oksekød 400 til 500 gram frisk spinat, grofthakket 500 gram hytteost 1 oksebouillonterning, opløses i lidt lunken vand 1 spsk. tørret oregano
spinatlasagne med hytteost. 6. september 2017. lasagne er en ret, som mange laver. det er en ret, der ikke er særlig svær at smække sammen, hvilket jo altid er et hit i hverdagen. det samme gælder den her spinatlasagne.
her er lasagnen lagt sammen med spinat, svampe, hytteost, bechamelsovs og tomatsovs.. spinatlasagne med svampe. 4 skalotteløg. 4 fed hvidløg. 250 g champignon. olivenolie. citronsaft. 250 g frossen spinat eller 12 kg frisk 3 tsk tørret timian. 200 g hytteost 4. ca. 16 lasagneplader. 100 g mozzarellaost. tomatsovs 400 g tomater evt. 1 dåse økologiske

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support