Forside

Spaghetti squash opskrift - Deltag i Aarstidernes vendespil

Stripettisquash bliver anderledes og mere blødt i det. men de smager superdejligt med lidt smør dryppet hen over eller en god olivenolie evt. med hvidløg. du kan også bruge spaghettisquash under en hvilken som helst sovs, du har lavet. en frisk tomatsovs med masser af urter, er også dejligt til.
den kan erstatte spaghetti i en lækker bolognese, hvis man gerne vil spare lidt på kulhydraterne eller rå i salater, i pirogger, farserede og i det søde køkken i en saftig squashkage. squashen er velegnet til at stege, bage og bliver også lækker på grillen. om squash
en nem og lækker opskrift på vegetarisk pasta med squash og citron. alle skridt i opskriften er vist i billeder, så det er nemt at følge med.
skær squash i halve brug en skarp kniv til at skære spaghettisquashen på langs. spaghettisquash er virkelig hård, så vær forsigtig og arbejd langsomt. skrab frøene ud med en spiseske vær forsigtig så du ikke også skraber kødet ud. placer squashen i en bradepande placer squash halvdel
ne med kødet opad.
kog spaghettien i ca. 10 min. til den er mør uden at være blød. lav imens tynde spaghettistrimler af squashene hvis den inderste del er svær at strimle, kan den skæres i små tern. kom squashstrimlerne i kogevandet og giv det et hurtigt opkog. lad derefter squash og spaghetti dryppe af i et dørslag.
400 g pasta 1 løg, finthakket 4 fed hvidløg, finthakket 1 squash, skåret i tern 0,50 dl piskefløde 1 spsk olivenolie flagesalt sort peber, friskkværnet til servering 50 g parmesan, friskrevet 1 håndfuld frisk basilikum udskriv
skrab kernerne ud og drys med salt og peber. placer de to halve squash på en bradepande med skælden opad. bag dem i ovnen ved 200 grader i 3045 min, afhængig af størrelse og hvor moden squashen er. når squashen er mør, kan du skrabe spaghettien ud af skralden og evt. vende spaghettien med en lille klat smør.
opskrifter med spaghettisquash spaghetti squash alletider kogebog her finder du masser af opskrifter opdelt efter ingredienser.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support