Forside

Slethvar opskrift - Deltag i Aarstidernes vendespil

Den bedste slethvar opskrift en bæredygtig fisk. sponsoreret samarbejde med wwf verdensnaturfonden her får i en dejlig slethvar opskrift, som jeg lavede med de skønne friske slethvar, jeg selv var med til at hive op med garn, den dag jeg var ude at sejle med en fiskekutter. slethvar er en lidt overset fisk.
varm forsigtigt op og brun fisken, ved middelhøj varme i 12 min. på hver side. krydr med salt. skær grøntsagerne i mindre, ensartede stykker og fordel dem i et stort ildfast fad. læg fisken ovenpå, tilsæt 34 dl saltet kogende vand eller bouillon.
læg derefter pighvarren på en tallerken og dryp lidt olivenolie på og drys den på begge sider med godt med salt. læg pighvarren i en smurt bradepande med den den mørke skindside op. kom lidt blandende friske krydderurter ovenpå fisken her er brugt timian, oregano og salvie sammen med 810 hele hvidløgsfedd.
rids skindet, med 2 cm mellemrum, på fiskenes mørke side. tag din største pande frem, sæt den over bluss
t og kom olie og smør på. varm forsigtigt op og brun fisken, ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. krydr med salt. skær grøntsagerne i mindre ensartede stykker, fordel dem i et stort, eller flere små ildfast fad, læg fiskene ovenpå, tilsæt ...
panr slethvarren i mel tilsat salt og peber på den mørke skindside. hæld olie i en stor stegepande og brun slethvarren på begge sider. læg fisken i en smurt bradepande med et par smørklatter ovenpå. steg den i 1015 minutter ved 190 grader.
ovnbagt slethvar. læg fisken på bagepapir i en bradepande. skær dybe riller ned i kødet med en skarp kniv. fordel hele hvidløgsfed i skal over fisken sammen med skiver af citron, porreringe, smørklatter, grofthakket dild og estragon.
dampet pighvar med nye kartofler, små gulerødder og beurre blanc. 34 personer. det skal du bruge. 1 pighvar cirka 1300 gram 12 citroner. 1 dl. hvidvin. 1 stort bundt friske krydderurter fx salvie, estragon, oregano, timian, dild smør. salt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

98 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser, Citron dressing opskrift, Risifrutti opskrift
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support