Forside

Ravioli retter - Deltag i Aarstidernes vendespil

Sværere er det ikke at lave en let, italiensk gourmetret, hvor hver af de skønne ingredienser smager tydeligt igennem. servr gerne godt brød til, fx hjemmebagt italiensk ciabattabrød. ingredienser. antal personer 250 g markchampignon. 3 spsk. olivenolie. 1 tsk. salt. 2 fed hvidløg. 1 spsk. æbleeddike.
0,6 dl olie. 2 fed hvidløg, knuste. 1 rød peberfrugt, skåret i små tern. 500 g aubergine, skåret i små tern. 425 g hakkede tomater på dåse. 2,5 dl grøntsagsbouillon. 1,25 dl basilikum, friskhakket. grøn tortellini med tomat. louise peter.
smag til med salt og peber. kog raviolien og anret. kom pastaen i en stor gryde med spilkogende vand med lidt salt og olie. kog cirka 34 minutter, til raviolien flyder op til overfladen. anret raviolien i dybe tallerkener med sauce, basilikum, friskrevet parmesan samt lidt friskkværnet peber.
700 gram ricotta ost. 1 æg. 12 kop friskrevet parmiggiano reggiano. salt og peber efter smag. alle madopskrifter i kategorien ravioli opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på ravioli i kategorien ravioli opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med ravioli.
tortellini ret med tomater. denne lækre tortelliniret får masser af smag fra de smagfulde tomater. fløden fuldender lige det hele og selvom det måske er en relativ simpel pastaret, så
kal man virkelig ikke undervurdere den. faktisk er det ofte de mest simple pastaretter, som smager aller bedst.
lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner, i en sauterpande. svits løg, hvidløg og svampe i ca. 3 min. tilsæt 200 g af spinaten og steg i yderligere ca. 1 min. til spinaten falder sammen. tilsæt salt og peber. hæld pastasaucen i en lille tykbundet gryde og bring den i kog under omrøring.
ravioli er en speciel pastatype fra italien. pastaen er formet som små puder, der indeholder kød eller grøntsagsfyld. de fyldte pastapuder menes at stamme fra ligurien, der ligger syd for milano. ravioli indgår oftest i pastaretter, men bruges oprindeligt også i supper.
opskrift på ravioli i svampesauce. lav en lækker omgang ravioli i svampesauce på under 30 minutter det må siges at være nem og hurtig aftensmad. vi elsker ravioli, da det er den her lækre fyldte pasta, som bare smager helt fantastisk. i denne opskrift har vi lavet det med svampe og masser af frisk persille, som lige er prikken over iet.
læg en lille klat fyld på pladen og så den næste klat fyld med lidt mellemrum imellem. til sidst lægges en ny tynd pastaplade ovenpå og du udstikker raviolien med et lille glas, form eller lignende. husk at lukke raviolien godt til f.eks. med en gaffel. du kan også vælge, at købe sådan en ravioliform, som jeg har.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support