Forside

Radiser - Deltag i Aarstidernes vendespil

Radiser er en grøntsag, der tilhører korsblomstfamilien. det er en fortykket, rund eller oval kimstængel. de rødhvide dele er sprøde, opsvulmede rodstokke. smagen af de runde og kegleformede radiser kan være skarp eller mild, farven er lyserødrød og hvid.
radiser er en af de mest taknemmelig grøntsager i køkkenhaven, i drivhuset, på terrassen og altanen. den er simpelthen så nem at dyrke fra frø. radiser kan vokse næsten hvor som helst og i nærmest al slags jord. du skal blot huske at vande radiserne ordentligt og sørge for, at jorden holder sig nogenlunde fugtig.
radiser vil nemlig gerne have fugtig jord og ikke alt for meget varme, så derfor er det bedst at dyrke radiser i foråret og om efteråret. Ærter fra såning til høs t jeg har med held sået radiser et par gange i løbet af sommeren, men på skyggefulde steder eller under store afgrøder, hvor jeg ved, at de ikke får direkte sol, og hvor jeg så samtidig kan udnytte pladsen.
radiser kan dyrkes de fleste steder inde, ude, i drivhuset, i krukker og på små bare pletter i havens bede. det vigtigste er blot, at de aldrig må mangle vand. har de det for tørt, bliver de bitre. her kan du læse, hvordan du dyrker
den lækre grøntsag med succes. guide dyrk de lækreste radiser. alle radiser trives i almindelig havejord.
radiser kan sås fra marts, og komer meget hurtigt op. de må ikke tørre ud, så bliver de overaromatiske og træede. så med 3 cm imellem i ca 1 cm dybde. sås evt mellem gulerødder, rødbeder eller salat, da radiserne er væk længe før disse skal bruge pladsen.. høst radiser små, så er de bedst.toppen kan bruges som wok grøntsag.
radiserne hører til kålfamilien, og du bør derfor helst ikke så dem i et bed, hvor der for nylig har vokset kål. de skal sås i rækker, der er 11,5 cm dybe, og der bør være 15 cm mellem rækkerne. i stedet for at så mange radiser på en gang bør du så mindre portioner med cirka to ugers mellemrum.
uhm, radiser. vi har her samlet alle vores opskrifter med radise. lad dig inspirere og servr spændende mad med karolines køkken.
fakta. radiser er sunde og indeholder masser af næringsstoffer, som bla. fremmer stofskiftet. her kan du se alt om radiserne, opbevaring, holdbarhed og opskrifter. radiser deler nok vandene, for jeg kender en del, der ikke er så glade for dem. og det er faktisk synd, for radiserne har mange gode ting i sig.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support