Forside

Pizza med kartoffel og bacon - Deltag i Aarstidernes vendespil

Pizza med bacon og kartoffelmos en opskrift fra alletiders kogebog blandt over 39.000 forskellige opskrifter, mere end 6.000 med billeder.
vask skålen og smør den med olivenolie, kom dejen tilbage i skålen og vend den, så den er dækket af olivenolie. olien gør dejen nem og smidig at arbejde med og skorpen ekstra sprød ved bagningen. lad dejen hæve i ca. 4560 minutter eller til koldhævning i køleskabet natten over. topping og bagning drys lidt mel på køkkenbordet.
1. skyl og rens porrerne godt. varm olien i en lille gryde og steg porrerne et par minutter. krydr med presset hvidløg, timian, salt og peber. 2. skræl kartoflerne og skær i tynde skiver. skær bacon i mindre stykker. 3. slå dejen ned på et meldrysset bord. del den i fire stykker, tril til boller og rul hvert dejstykke tyndt ud til aflange pizzaer. 4.
rul hvert dejstykke tyndt ud med en kagerulle på hver sit ark bagepapir. smør et tyndt lag cremefraiche på de 2 pizzabunde, og krydr med salt og peber. fordel mozzarella, porrer, kartofler og bacon oven på pizzaerne, og krydr med 1 tsk. rosmarin, salt og peber. træk pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i 1012 minutter, til de er gyldne og gennembagte. servr straks.
skær bacon i meget tynde skiver og læg dem på kartoflerne. krydr med tørret krydderi og evt. hvidløg samt salt og peber. sæt pizzaerne i ovnen i ca. 1015 minutter til
ejen er bagt. skær imens tomater i skiver og avokado i flager. skær løget med top i skiver. vend det sammen med olivenolie, citronsaft og salt og peber.
pizza drys pizzadejen med ost og læg kartoffelskiverne og bacon ovenpå, drys evt. rosmarinkviste. pensl med lidt olivenolie. sæt pizzaen med bagepapiret over på den varme plade. bag dem sprøde i ovnen og bag sprøde ca. 810 minutter, til bunden er færdig og fyldet bagt. gnavegrønt skær peberfrugter i strimler. skur gulerødderne, skær dem i stave og server dem som gnavegrønt. salat skyl og afdryp salat og pluk i mindre stykker.
pizza med hjemmelavet pizzabund toppe med ørredfilet, bacon, kartoffelskiver, ost og pesto. lækker pizza med alternativ topping. klik her og se opskriften
smør et tyndt lag cremefraiche på pizzabundene, og krydr med salt og peber. fordel mozzarella, porrer, kartofler og bacon oven på pizzaerne, og krydr med resten af rosmarinen, salt og peber. træk pizzaerne over på de varme bageplader, og bag dem i ovnen i 1012 minutter, til de er gyldne og gennembagte. servr straks.
bland olie, rosmarin og salt i en skål og vend kartoflerne i olien. fordel mozzarella på pizzabunden og læg kartoffelskiverne ovenpå. træk bagepapiret over på de varme bageplader og bag pizzaerne i ovnen. pynt med friske rosmarinkviste, drys med salt og peber og server straks med chili og hvidløgsolie ved siden af.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser, Citron dressing opskrift, Risifrutti opskrift, Kartoffel porre suppe årstiderne
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support