Forside

Persillepesto - Deltag i Aarstidernes vendespil

Persillepesto med mandler. kruspersille møder vi mest i persillesovs, grønt drys eller i rumpen på den helstegte kylling. den bredbladede persille bruger vi mest som en slags salat, men den er også god til persillepesto som er det du få opskriften på her. 5 fra 1 stemme. samlet tid 15 minutter. sværhedsgrad nem.
en nem og hurtig opskrift på hjemmelavet persillepesto uden ost. hjemmelavet grøn pesto smager bare så lækkert og vi bruger det ofte i pastaretter, pastasalat og ellers blot som dip. det er også altid at finde på tapasbordet, når vi inviterer veninderne over på det. du får den lækreste grønne pesto med masser af smag.
persillepesto med pinjekerner og masser af bredbladet persille. frisk, syrlig og cremet. grøn pesto smager altså bare bedre, når den er hjemmelavet. jeg har lavet min persillepesto på friske krydderurter, sprøde pinjekerner og en lækker god olie.
persillepesto. den klassiske basilikum pesto har oprindelse fra italien. denne her grønne pesto er en nordisk variant lavet på persille, valnødder og en god vesterhavsost. den kan forvandle pasta, salater eller en kedelig sandwich til et luksus måltid.
persille pesto. persillepesto smager skønt som dip til gulerødder, agurker og andet grønt, på sandwich, på brød i
tedet for smør, som dip eller som tilbehør til pasta. pesto med persille kan laves med både kruspersille og bredbladet persille. den kan også varieres med andre frø, nødder og kerner i stedet for solsikkekerner.
vi fik persillepesto til min fødselsdag med familien, hvor jeg havde lavet tapas.det er ikke så tit, at jeg selv laver pesto, vi køber os mest til det. hvis jeg får plantet lige så mange krydderurter, som jeg gjorde sidste år.så må jeg i gang med at lave en masse pesto.
hjemmelavet grøn pesto med persille, mandler, hvidløg, parmesanost og olie. lækkert alternativ til den traditionelle med basilikum. klik her og se opskriften
persillepesto er fantastisk til blandt andet pastaretter, og så er den utrolig nem at lave selv. selvfølgelig med masser af bredbladet persille og pinjekerner, og du kan lave pestoen med eller uden parmesan. ingredienser til persillepesto. 2 deciliter olivenolie 2 håndfulde bredbladet persille 30 gram pinjekerner 1 citron 2 fed hvidløg
persillepesto. af stinna 2. januar 2020. 2. januar 2020. persillepesto hjemmelavet skøn grøn pesto med persille. hvis du endnu ikke har prøvet at lave grøn pesto selv, så kan jeg kun anbefale dig at komme igang. pesto er dejligt nemt at lave og det smager så godt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser, Citron dressing opskrift, Risifrutti opskrift, Kartoffel porre suppe årstiderne, Pasta med fløde og bacon
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support