Forside

Peanut butter sauce opskrift - Deltag i Aarstidernes vendespil

Din opskrift på kylling i cremet peanutbutter sauce var dejlig nem at lave og smagte fantastisk. i forhold til din opskrift supplerede jeg den med gulerødder skåret i fine strimler. udover peanuts serverede jeg den med blommechutney og med friske blommer i mindre stykker den syrlighed passede godt til den lidt fede smag af kokosmælk.
sauce rør peanutbutter med soja, lime og kokosmælk til en jævn sauce, evt. i en blender. smag til med presset hvidløg, ingefær og lidt finthakket chili. servering spis saucen til kyllinge, fiske eller kødspyd. den kan også bruges som dip til rå eller dampede grøntsager, til dressing på salater og i rispapirruller med grøntsagsstave.
nem og lækker opskrift på cremet peanut butter dip. en opskrift på dressing eller dip med hvidløg, som er en perfekt sauce til det asiatiske køkken. dip klar på under 10 min. hvis du er vild med peanut butter, så er den her dipdressing lige noget for dig.
en cremet og lækker sauce, som fint kan suppleres op med grove grøntsager og rodfrugter. til denne gryderet med peanutbutter kan man sagtens variere kødet med oksekød, svinekød og kylling. det skal blot være af den slags kød der bliver lækkert og mørt af at simre. prøv også kylling med hvidvin og flødesauce
på 10 minutter kan du lave en lækker peanutbutter dip, perfekt som dip til gnavegrønt eller til wokretter. få en opskrift på en cremet peanutbutter sauce her
asiatisk peanutbutter sauce. peanutbutter sauce lav
s af kokosmælk og peanutbutter, der smages til med karrypasta, lime og fiskesauce. det giver den perfekte balance mellem fedme, sødme, syrliglighed med et diskret chilispark. så utrolig lækkert, og saucen får virkelig alt til at smage lige en tand bedre .
peanut sauce. kom kokosolie, hvidløg, og citrongræs i en lille gryde og lad det varme op, til det dufter. tilsæt vand, peanutbutter og sukker og lad det simre i et par minutter under omrøring. fjern citrongræs og hæld peanutdippen på et glas eller en lille skål til servering. sødsur chili dip.
fordel de mange peanuts på en varm pande uden fedtstof. de skal bare lige tage lidt farve. lad dem køle ned og kør dem på en foodprocessor eller blender i trefem minutter. stop op undervejs og skrab siderne fri til massen er fin ensartet og tyk.
et stort problem med peanutbutter dressinger, dip og anden sovs, er at det ofte bliver for tykt. eksempelvis når man laver en peanutbutter sovs til nudler kan det hurtigt blive en fed omgang. derfor er denne peanutbutter dip opskrift mere flydende end du normalt finder andre steder. det er nemlig vigtigt når man har med dip at gøre.
opskrift på peanutsauce. det her er så nemt. det her er så lækkert. der skal meget få ingredienser til ingredienser som du sikkert allerede har stående i køleskabet og så har du simpelthen verdens labreste peanutsauce. det her er en opskrift, som andreas elsker og som jeg gerne bikser sammen flere gange om ugen

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support