Forside

Pasta med fløde og bacon - Deltag i Aarstidernes vendespil

Peber. opskrift 1 liter vand sættes til kogning. bacon og pølsen sprødsteges på en pande sammen med krydderier. herefter tilsættes fløde. saucen står og simrer mens man tilsætter pastaen til det spilkogende vand. når pastaen er færdigkogt, hældes vandet fra og pastaen vendes over i panden.
kom bacon på en tallerken med fedtsugende papir. kom smør på panden med baconfedt og sauter løgene, til er bløde og klare. tilsæt bacon og fløde. lad fløden bruse kort op. tag panden af varmen og rør æg i samt den kogte pasta, og bland retten godt sammen med den friskrevne ost. smag til med salt og friskkværnet peber.
pasta med tomatflødesauce og bacon steg baconen på en pande. når den er gylden tages en 13 op og lægges til side. tilsæt løg og svits i ca. 2 min. tilsæt derefter de hakkede tomater og lad det hele simre i ca. 10 min. tilsæt til sidst fløden og kog op. smag til med salt, peber og lidt sukker.
pasta i flødesauce med bacon og ærter er som sagt både nem og lækker hverdagsmad, men anrettet i en stor, flot skål og serveret med kold hvidvin, en eller anden form for lækkert, hjemmebagt madbrød og måske en tomatsalat eller ligenden ved siden af, så ville jeg ikke tøve med at
ervere den for gæster. print opskrift pin opskrift
når løgene er bløde tilsættes skinke og fløde. lad det koge op, tilsæt evt. jævner. tilsæt lidt salt samt presset hvidløg, der efter tilsættes baconen og skyen fra panden. rør rundt og serveer med den frisk kogte pasta.
her er vores opskrift på en fantastisk nem og velsmagende pastaret. den er med hvidløg, citron, champignon, bacon og persille, og retten er både smagfuld, nem at lave og billig. her kan vi vist alle være med. pasta fløde bacon er jo en himmelsk kombination og sammen med hvidløg, persille og citron bliver det kun endnu bedre.
din spaghetti med bacon vil også fungere godt med grøntsager for at give et lækkert modspil til den salte bacon. brug endelig også ost i dine pastaretter med bacon, da osten tilføjer en lækker cremethed og giver en god smag. ravioli med lammeculotte, marinerede grønne bønner og pinjekerner.
netop derfor har jeg udviklet denne nemme opskrift på pasta med fløde og bacon, og den kan altså laves på ca. 10 minutter. du skal nemlig frisk pasta, som jun koges 12 minutter. køb også et stykke bacon og skær selv nogle grove tern ud det er bedre end de små bacontern, som ellers køber.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support