Forside

Mandelkage med appelsin - Deltag i Aarstidernes vendespil

Mandelkage med kakaonips og appelsin mange portioner, frys evt. ned 200 gram mandler. 500 gram dadler. 2 øko appelsiner saft og skræl 1 spiseske sort vaniljepulver. teske kanel. 1 dl. rå kakaonips. 14 teskefuld salt. 2 spiseskefulde, med top på, kokosolie. 5 æg. fremgangsmåde mandlerne blendes til mel i køkkenmaskinen.
i dag får du opskriften på den lækreste appelsinkage. en svampet og saftig kage med appelsin, der er rigtig nem at lave. hvis du er vild med citronkager, vil du elske denne kage. appelsinkagen er syrlig og sød på den helt perfekte måde, helt som en citronmåne er det. faktisk kan du sagtens erstatte appelsiner med citroner, i denne kage.
tilsæt mandelmel, mel og bagepulver i dejen, og vend indholdet sammen. 5. hak mandlerne groft, og vend dem i dejen. 6. vend friskrevet appelsinskal fra 2 appelsiner og saften fra 1 appelsin i dejen. 7. hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir. bag kagen i ca. 50 minutter.
jødisk mandelkage. en enkel og luftig sag, med en god smag af mandler og appelsin. prøv at servere den med yoghurt og en helt enkel appelsinsalat. ... dem smager fortrinligt hvis du serverer den sammen med yoghurt og en helt enkel appelsinsalat. powered by cookie information.
grofthakkede mandler, bagepulver og appelsinmassen tilsættes og der blandes gr
ndigt. i forvejen har man klargjort en eller to springforme, alt efter om man ønsker en enkelt meget høj eller to lavere kager. der udskæres bagepapir til bund og sider. formen pensles med olie og bagepapiret trykkes fast i formen.
tør dem godt i et rent viskestykke, og blend dem i en blender foodprocessor til helt fint mandelmel. pisk æg og rørsukker hvidt og luftigt med en elpisker i en stor skål. riv skallen af appelsinen på den fine side af et rivejern. pres derefter saften af appelsinen.
skær appelsinerne i kvarter og fjern kernerne. kom dem i en foodprocessor eller blender og blend dem til pur. bland puren grundigt sammen med mandeldejen. hæld dejen i en ca. 23 cm springform smurt, medmindre du bruger sliplet og bag kagen i ovnen ca. 1 time.
appelsiner koges hele i vand i 1 time, til de er helt møre. mandler hakkes halvgroft i robotten. Æg piskes hvidt med sukker. tilsættes orangeblomstvand og mandler. bagepulver sigtes i og brødkrumme røres i. appelsinerne deles i kvarte og befries for kerner, køres til pur i robotten.
bland bagepulver, appelsinskal og stjerneanis i mandelmelet. vend herefter det hele i ægge snapsen. vend dejen i en springform og bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 40 min. lad kagen køle af og pynt med drys af flormelis, mandler og appelsinskal.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

98 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support