Forside

Macadamianødder - Deltag i Aarstidernes vendespil

Vores økologiske macadamianødder er en blanding af hele og halve macadamianødder uden skal. der kan godt være udelukkende hele eller halve i en pose, men ofte vil posen være en blanding af begge dele. macadamianødder har en lækker fed smag, som gør dem super gode i salater og i madlavning generelt, eller helt simpelt som snack.
macadamianødder, queensland nuts, de spiselige frø fra flere arter i træslægten macadamiai familien proteaceae, især macadamia integrifolia, der stammer fra queensland, australien, og bl.a. dyrkes i californien og på hawaii de ca. 2,5 cm store frugter indeholder en hård indre frugtvæg og skal knækkes som mandler.
macadamianødder. usaltede macadamianødder bruges som snack og i kager. macadamianødder er dyre og svære at opdrive. de har en eftertragtet smag, som gør dem anvendelige som snack, i chokoladekager og som drys på is eller i det salte køkken i retter med kokos, i salater, og hvor du ellers vil anv
nde andre nødder. hasselnødder
hele macadamianødder 1 kg. macadamianødderrå, macadamianødder med skal, 388 kr. inkl. fragt. 349 kr.
macadamianødder stammer oprindeligt fra nordøst australien hvor man i 1800 tallet opdagede den nu verdenskendte nød. nødden blev fundet i det subtropiske del af australien i regnskovene ved byen queensland.
6. macadamianødder. macadamianødder har det højeste fedtindhold af alle nødderne og det næstlaveste indhold af kulhydrat paranødder har færrest, hvilket gør macadamia til en god, mættende snack til dig, som er på kur. macadamia er særligt høje på b1vitamin, som har betydning for vores nervesystem, fordøjelse, muskler og hjerte.
macadamianødder anvendes både i rå form i industrien og i tilbredt form f.eks. tilsat chili eller ristet i honning og rullet i sesamfrø. macadamianødder anvendes også til at fremstille koldpresset macadamia nøddeolie. macadamianødder er giftige for hunde. kilde

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support