Forside

Kylling i kokosmælk - Deltag i Aarstidernes vendespil

Svits alle krydderierne i olie i en gryde, til det begynder at dufte. tilsæt kyllingekødet, og lad det blive brunt på alle sider. skræl gulerødderne, og skær dem i tern. skyl æblet, fjern kernehus, og skær æblet i tern. lad gulerødder og æble stege sammen med kødet i 5 minutter, og hæld så kokosmælk over.
fjern de yderste blade og snit citrongræs fint. varm olien i en gryde og steg kylling med chili, citrongræs, presset hvidløg og ingefær et kort øjeblik. vend godt rundt. hæld bouillon i gryden, tilsæt broccoli, gulerødder og spidskål og kog suppen i ca. 5 min. tilsæt kokosmælk og kog op. tag gryden af varmen.
retter med ris og retter med kylling er noget af det bedste jeg ved. her har jeg lavet en super lækker kylling i cremet peanut butter sauce. peanut
utteren giver saucen en helt fantastisk smag, og sammen med karrypasta, chili og limesaft bliver smagen bare endnu bedre. i saucen er der også kokosmælk som også bidrager til den lækre cremede ...
her er den dejlige thai kylling dog lavet med ingredienser, som du faktisk nemt kan få fat i der hvor du handler. thaikylling eller pad thai laves i en række forskellige udgaver, men her er det en tro version med kyllingbryst, kokosmælk, karry og citrongræs. en egentlig ganske simpel ret, som laves på få minutter.
kylling i en cremet sauce af kokosmælk og aubergine krydret med citrongræs, limeblade og østerssauce. spis den med ris eller lyst brød, der vendes i saucen. sådan gør du steg kyllingestykkerne i en spsk olie på en forvarmet pande, til de er gyldne.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

98 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser, Citron dressing opskrift, Risifrutti opskrift, Kartoffel porre suppe årstiderne, Pasta med fløde og bacon, årstiderne gårdbutik
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support