Forside

Krogerup årstiderne - Deltag i Aarstidernes vendespil

Gårdmedhjælper med truckcertifikat søges til aarstiderne på krogerup avlsgaard humlebæk
aarstiderne har en gårdbutik på krogerup avlsgaard i humlebæk, hvor du blandt andet finder et friskt udvalg af frugt og grønt. på krogerup avlsgaard i humlebæk finder du vores gårdbutik. her finder du et frisk udvalg af frugt og grønt. gårdbutikken byder også på brød, mejeriprodukter, vin, øl og kolonialvarer.
aarstiderne har en gårdbutik på krogerup avlsgaard i humlebæk. her finder du et frisk udvalg af frugt og grønt. gårdbutikken byder også på brød, mejeriprodukter, vin, øl og kolonialvarer. alt sammen nøje udvalgt hos kvalitetsbevidste økologiske producenter og avlere.
krogerup avlsgaard er n af aarstidernes to gårde, hvor du bl.a. finder aarstidernes gårdbutik. i humlebæk 10 km syd for helsingør ligger det økologiske landbrug krogerup avlsgaard. gården ejes af miljø og energiministeriet og er forpagtet af aarstidernes medstifter og bestyrelsesformand thomas harttung.
aarstidernes gårdbutik på krogerup avlsgaard i humlebæk byder på mere end økol
giske frugt og grønt. i flotte omgivelser, tæt på strand, hvor i kan blive inspireret til hverdagen og oplevelser i aarstidernes grønne univers.
fermenteringskurser på krogerup avlsgaard christian cannon, 22. august 2018. vi er vilde med fermentering derfor slår vi endnu engang dørene op og afholder vores populære fermenteringskursus på vores gårde. fik du ikke billet sidst, så har du igen chancen for at blive undervist i fermenteringens univers.
til sommer, hvor jorden er fuld af farver og magiske indtryk, gentager vi succesen fra sidste år med sommerkurset magiske planter i samarbejde med vores gode nabo, krogerup højskole. vi inviterer på en fortryllende og sanselig uge i sommerferien, hvor vi sammen skal ud i det grønne, dele oplevelser i naturen og dyrke haven.
brunch på krogerup avlsgaard. kom med til brunchfællesspisning på krogerup når vi serverer skønne grønsagsfyldte måltider. vi åbner dørerne og inviterer jer ind i vores grønne univers. til brunch vil vi gerne møde dig og give et kort indblik i fortællingen om aarstiderne.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support