Forside

Kimchi opskrift - Deltag i Aarstidernes vendespil

Kimchi er en koreansk pendant til den tyske sauerkraut, der dog adskiller sig ved at være meget stærk. den egner sig derfor bedst som tilbehør til anden mad. det skal du bruge til et 12 liters glas 1 savoykål eller kinakål
lad kimchien fermentere i 47 dage ved 1820 grader og stil derefter kimchien på køl. sære dufte og lyde, mens kimchien fermenterer, er normalt. stil derefter kimchien på køl. den er nu spiseklar eller klar til for eksempel en pizza. kimchi kan holde sig i køleskab op til et år.
kimchi kommer hovedsagelig fra korea, hvor det bruges til mange madretter. opskrift her er ikke original, men alle familier i korea har i øvrigt deres egen opskrift, som de synes smager godt kimchi kan laves på den måde, at du bruger de ting, du har på lager, blot du følger nogle enkl
grundregler.
kimchi bør være under væde, da du ellers risikere at den bliver dårlig. væden sørger for at den holder sig rigtig længe. som jeg skriver i min opskrift på kimchi folder jeg nogle kålblade som holder kimchien under væden. du kan lave en saltlage af af 50 g salt til 1 liter, som du hælder i din glas, så kålbladene er under væden.
2 bedøm opskriften kimchi er fermenterede grøntsager og i særdeleshed kål. fermentering er en gæringsproces, hvorved man forlænger holdbarheden på grøntsager. de mest brugte smagsgiver i kimchi er ingefær, hvidløg, fiskesovs og chili.
til kimchipastaen kombineres klisterrismel, fiskesauce valgfrit og 1 kop boullionvand i en lille gryde og placeres over mediumhøj varme. 4. rør, indtil blandingen begynder at boble, 2 til 3 minutter.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support