Forside

Helstegt rødspætte - Deltag i Aarstidernes vendespil

Helstegt rødspætte er en lækker spise, som kan laves både på panden med masser af smør, i ovnen eller endda på grillen. det kræver ikke ret meget at lave denne ret, og selv om du synes, fisk kan være lidt svære at rense, så har jeg lavet lidt tips til dig, så det klares på kort tid.
steg rødspætten i godt med smør og voila, du har perfekt stegte fladfisk til aftensmad eller en virkelig lækker frokost. servr den i et enkelt setup, som nicolai gør det, eller biks en klassisk persillesovs sammen. spis det til friske kartofler og nyd vores gamle, stolte fiskertradition. læs mere.
kartofler skrub de nye kartofler, og kog dem med en god håndfuld salt i vandet. når de har kogt i ca. 12 min., tilføres løvstikke, og kartoflerne koges nu møre. hæld straks vandet fra, og damp kartoflerne lidt af. tilfør en god klat smør 25 g og et drys persille, sæt låg på igen, ryst let og server. fif server med friske ribs ...
skal du lave flere rødspætter i ovnen bruger du samme fremgangsmåde, og afhængig af størrelsen på rødspætterne, kan du sagtens stege 57 rødspætter ad gangen. blot de ikke overlapper hinanden på bagepladen. bag nu rødspætten i ovnen ved 210 grader varmluft, og den skal steges i 20 minutter.
tilsæt sukkerærter og kog i ca. 1 min. hæld grøntsagerne til afdrypning i et dørslag. kom dem tilbage i gryden og vend dem sammen med smør, persille, salt og peber. rør friskosten op så den bliver blød og cremet. server
e ovnbagte rødspætter med varme grøntsager, friskost og citronbåde. asset 1.
det er vigtigt ikke at spare på smørret når du laver helstegt rødspætte. læg forsigtigt rødspætterne på panden. de er ofte af en god størrelse, så man kan ofte kun stege to rødspætter ad gangen. nu skal den hele rødspætte stege i cirka 4 minutter på den første side.
retter med rødspætte. rødspætten, den populære fladfisk, som findes overalt i de danske vande, er en yndet spise herhjemme, når der skal fisk på menuen. og dt forstår vi godt, hvorfor rødspætten er nemlig en dejlig nem fisk, der kan tilberedes på utallige lækre måder. fra den klassiske sprødstegte variant, vendt i rasp og gerne serveret på ...
helstegt rødspætte, opskrift, alletiders, kogebog alletiders kogebog. antal 4 pers. hovedretter. ret hovedretter hovedretter med fisk. hovedingrediens fladfisk rødspætte, hel. ukendt oprindelsesland. indsendt 20020830. del på facebook.
den klassiske rødspætte med kartofler og persillesauce går aldrig af mode helstegte fisk bevarer saft og smag bedre, end hvis man steger en filet uden ben. når man spiser en helstegt rødspætte, er det ikke spor svært at undgå benene, for kødet løsner sig let, når man løfter det af med bestikket.
helstegt rødspætteskrubbe. bdt. g. g. g. rens og skyl fiskene. ven dem i rugmel. smelt 50 g smør og 50 g margarine på en stor pande. når fedtstoffet tager farve steges fisken 67 min. på hver side.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support