Forside

Havkat opskrift - Deltag i Aarstidernes vendespil

Få opskriften på ovnbagt havkat med citronsmør. hvis du leder efter den bedste opskrift på ovnbagt havkat med citronsmør, så behøver du ikke at lede længere. her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af. ovnbagt havkat med citronsmør.
2 små citroner. olivenolie. 4 skalotteløg. sukker efter behov. eddike, gerne æbleeddike, efter behov. salt og peber. alle madopskrifter i kategorien havkat opskrifter er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrift på havkat i kategorien havkat opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje en eller flere opskrifter med havkat.
kom en god klat smør på panden sammen med honningen. heri svitses porrerne, der er skåret i tynde ringe. efter få minutter tilsættes 1 dl hvidvin og efter endnu et par minutter hældes porreblandingen over fisken. kog panden af med piskefløde og resten af vinen. smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken.
svits hvidløg i ca. 15 sek. tilsæt svampene og svits i ca. 2 min. kom perleløgene i og svits yderligere i ca. 1 min. tilsæt rødvinssauce, salt og peber, og lad saucen koge ved jævn varme i ca. 1 min. smag til. fordel saucen i et ovnfast fad ca. 5 x 27 x 28 cm.
grillet havkat med aspargesragout og glace 4.665 havkat med grov urtemos 4.33 havkat i svampebouillon 4.86 indpakket havkat 4.52 koteletfisk indienne 2.8
koteletfisk med chilisauce fedtfattig 51 havkat indienne 3.53 italiensk havkat 51 fiskesalat med papaya og rejer 3.23 salat med havkat og ris 3.17 havkat med spinatsovs 4.33 dybstegt havkat 1.113
dryp havkatkoteletterne med lidt citronsaft og krydr med salt og peber. 2. brun smørret på en pande og steg koteletterne gyldne heri ca 4 min. på hver side afhængigt af skivernes tykkelse. læg fisken på et varmt fad og drys med fintklippet purløg.
varm cremefraichen op langsomt i en tykbundet gryde til den bliver mere lind i konsistensen. tilsæt rogn og purløg og rør nænsomt ud. smag til med salt og peber. servr med dampet eller stegt grønt, her har køkkenchef lars lundø tilberedt det med broccoliskud.
stegt havkat er en delikat sommerret, når den kombineres med nye kogte kartofler, smørsauce og sommergrøntsager. til en god dag på terrrassen.
havkat i fad med løg, svampe, tomater og smør, toppet med hakket persille eller dild og serveres med kogte kartofler eller ris. klik her og se opskriften
opskrifter havkat. havkat. havkat eller koteletfisk. kært barn har mange navne, men det er altså den samme fisk forskellen er blot, at koteletfisk er betegnelsen, når havkatten er blevet renset og flået. ikke desto mindre smager den helt fantastisk, og derfor har vi her samlet alle vores bedste opskrifter på havkat.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support