Forside

Guldbars fisk - Deltag i Aarstidernes vendespil

Invaderer danske farvande. normalt lever guldbrasen i sydeuropæiske farvande men er i år registreret i indre danske farvande. beskrivelse mangler guldbrasen er reelt et ganske misvisende navn til den gulligt farvede havrude, der bedst kendes fra middelhavslandenes fiskemarkeder, hvor de sælges som x27doraderx27.
snit i siderne på fiskene med en skarp kniv. fyld bugen med citronskiver og friske krydderurter så bugen er helt fyldt. smør fisken ind i rigeligt med olivenolie, og tilsæt saltpeber. bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca.20 min alt efter fiskens størrelse.
dorade eller guldbars, som den også kaldes på dansk, er en utrolig velsmagende fisk. den er smuk at servere hel, da den fås i mindre størrelser, der passer perfekt til n person. tilbehøret er naturligvis sæsonens asparges i selskab med nye gulerødder og masser af brøndkarse.
dorade eller guldbars, som den også kaldes på dansk, er en utrolig velsmagende fisk. den er smu
at servere hel, da den fås i små størrelser, som passer perfekt til n person. fisken skal grilles i dobbeltrist. 4 doraderguldbars a ca. 350 g 1 økologiskusprøjtet citron 1 fed hvidløg 1 lille håndfuld timian ekstra jomfruolivenolie 1.
guldbras er en mager fisk, som fås hos fiskehandleren. få fiskehandleren til at rense den for dig, så du blot skal putte citron og urter på, inden du sætter fisken i ovnen. opskriftskategorier.
bed om at få doraderne renset hos fiskehandleren, eller rens dem selv grundigt. rids skindet på fisken med en skarp kniv. gnid doraderne med salt og peber og fintrevet citronskal. kom kvarte citronskiver og rosmarinkviste i skindridserne og læg fiskene på en varm grill. grill den i cirka 57 minutter på hver side.
Øvrige . fersk guldbras hel renset. fiskehallen tvilling. fersk guldbras hel renset. 0,3 kg. 49 95. 166,50 kr. pr. kg. for at gøre denne vare til en favorit, skal du være logget ind. login bliv kunde.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

97 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support