Forside

Grønne bønner kogetid - Deltag i Aarstidernes vendespil

Kog bønnerne under låg i rigeligt vand. nogle anbefaler at koge bønnerne uden låg de første 1015 minutter. tag et par bønner op af kogevandet efter 1520 minutters forløb og bid i dem for at finde ud af, om de er ved at være møre. overkogte bønner bliver melede, så det er om at finde det rette tidspunkt.
gerne 12 år. jo friskere bønnen er, jo bedre vil den smage. har du alle ovennævnte faktorer i mente, når du skal koge dine bønner, tør jeg godt love dig, at kedelige bønner hører fortiden til. herunder får i en opskrift på de bønner, jeg som oftest koger i min trykkoger.
spis bønner som tilbehør, i salater, sauter ja, alle grønne retter. nip stilken af og kom bønnerne i lidt kogende vand med salt og en lille klat smør. damp dem 68 minutter. vend dem med revet citronskal, flager af parmesan, lidt god
livenolie og kværnet sort peber.
bønnerne koger nu 45 minutter, men inden du hælder kogevandet fra, skal du mærke på dem med en gaffel, om de er kogt bløde hvis de stadig er let hårde, giver du dem et minuts tid mere og mærker igen med gaflen. goldmarie trives i varme, men tåler ikke kulde især frost og for megen blæst.
friske bønners kogetid grønne og friske bønner skal ikke koges for længe, så tre minutter i kogende vand er tilstrækkeligt. derefter hviler bønnerne i det afkølede kogevand i t o minutter. foto holger rørby madsen, madensverden.dk.
kogte grønne bønner eller kogte sukkerærter er hurtige at lave, og derfor perfekt som let tilbehør til aftensmaden. prøv kogte bønner til fx kødretter. 4 personer. tilberedningstiden for kogte bønner er ca 1025 min. heraf er arbejdstiden ca 10 min.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

98 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support