Forside

Dampet spidskål - Deltag i Aarstidernes vendespil

Bagt spidskål den bliver mør og smagfuld af at blive bagt og med lidt smør, en smule krydderier og lidt god vesterhavsost eller parmesan bliver bagt spidskål ekstra lækker. hvis man har en smule friske krydderurter, som fx persille eller timian, så drys det gerne over inden servering.
dampet spidskål. opskrift. ingredienser. 1 spidskål i kvarte 1 citron revet skal og saft 2 bundter dild finthakket salt. peber. 1 spsk. olivenolie. 30 g solsikkekerner. 20 g kapers. sådan gør du. 1. tænd ovnen på 180 grader. 2. skyl og klargør spidskål, citron og dild som angivet i ingredienslisten. 3.
stegt spidskål på panden er virkelig lækkert og her får den møre lækre kål et dryp af karamelliseret citron, som passer perfekt til. det er virkelig nemt at lave smørstegt spidskål og smagen er helt i top, dertil er det også en ret, som passer virkelig godt som tilbehør til mange retter.
sommerkål, som spidskål også kaldes, er nemt at tilberede og kan desuden laves på alverdens måder. det kan steges, grilles, dampes, stuves, bages eller spises rå. her får du en opskrift på spidskål, der er dampet i citronsaft med smør og timian. det fungerer godt som tilbehør til kød, hvis du vil skære ned på mængden af brød ...
spidskål smørdampet med timian og citron. smørdampet spidskål med timian og citron. print opskrift del på pinterest. forb. tid 3 minutter. tilb. tid 13 minutter. samlet tid 16 minutter. ret fedtfattige madretter. kategori mad til de travle. keyword smørdampet spidskål, spidskål.
skyl og k
argør spidskål, citron og dild som angivet i ingredienslisten. 3. kom kålen i et ovnfast fad sammen med 1 spsk. olivenolie og skal og saft af 1 citron. krydr med salt og peber, og hæld 23 spsk. vand i bunden af fadet. 4. dæk fadet til fx med sølvpapir, så kålen kan dampe. 5.
spidskål. flæk spidskålshovedet og skær det i 46 både. de skal hænge sammen ved stokken. skyl dem og skær evt. det allernederste af stokken, hvis det virker lidt for groft. kom vand, citronskal, salt og smør i en stor, dyb pande og lad det koge op. kom spidskål i og lad den dampe under låg i et par minutter eller fire.
dampet spidskål med ærter, rygeostcreme og karry. kan spises som en ret i sig selv eller serveres som tilbehør. klik her og se opskriften. dampet spidskål med rygeostcreme. rygeosten er langtfra på retur, efter vi har sat tænderne i denne appetizer med dampet spidskål og rygeostcreme.
dampet spidskål laves i en gryde med vand, salt og en god klat smør, der koges op. det giver spidskålen den rette smag. foto madensverden.dk. når vandet med smør og salt koger, kommes spidskålen forsigtigt i. derefter lægges låget på og du skruer lidt for varmen, hvor spidskålen så dampes i højest fem minutter.
form frikadellerne med en ske, dyppet i varmt vand og steg dem ca 4 minutter på hver side, til de er mørkgyldne på hver side. 4. til spidskålen smelt smørret i en gryde med vandet. del spidskålen i fire dele, og læg det i gryden. damp kålen med låg på i ca 5 minutter, tilsæt ærterne og drys med salt.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål, Majs tilberedning, årstiderne slankekasse, årstiderne madplan, årstiderne kasser, Citron dressing opskrift
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support