Forside

Dampede muslinger i hvidvin og fløde - Deltag i Aarstidernes vendespil

Når grøntsagerne er møre kommes hvidvin og muslinger ved og dampes under låg på højt blus i ca. 5 min. eller indtil muslingerne har åbnet sig. kør panden lidt rundt undervejs, så muslingerne bevæges rundt og varmes fordeles ligeligt.
muslinger i hvidvin og fløde er kongemad for fattigrøve. jeg er en flink fyr, og derfor laver jeg ikke ret tit muslinger. ikke fordi jeg ikke bryder mig om dem, tværtimod, jeg elsker muslinger. men dels afskyr dorte og karl deres konsistens, og dels er gustav allergisk over for bløddyr, så hos os er muslinger en ret for n person.
kom en god klat smør i gryden, tilsæt grøntsagerne og lad det stege i ca. 3 min. kom vand, vin og citronsaft på og lad det simre i 58 min. tilsæt de rensede muslinger og kom låg på. lad det dampe i gryden i 8 min. server muslingerne med suppen i dybe tallerkner. drys evt. med krydderurter på toppen. tip husk altid
skrue godt op for varmen og hold øje med det hele tiden, så det ikke koger tørt, for de
går forholdsvis stærkt. skrue ned for varmen når der er cirka en dl hvidvinssauce tilbage, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. kom muslingerne tilbage i gryden, læg låg på og varm op til det koger i cirka 12 minutter.
hæld hvidvin i og varm op. kom blåmuslingerne i gryden. lad dem dampe under låg i ca. 5 min. ryst gryden et par gange. smag til med salt og peber. denne gang skal du sortere de lukkede muslinger fra og kassere dem. si de færdige muslinger fra og hæld muslingefonden tilbage i gryden.
dampede blåmuslinger, eller moules marinires, er en sand kongespise. damp muslingerne med hvidvin og server muslingerne med pommes frites, persille og citron, eller en frisk salat og brød. dine middagsgæster, date eller familie vil takke dig
tilberedning af muslinger foregår helt simpelt ved at dampe dem i hvidvin og fløde. de skal dampe i ca. 510 minutter eller til skallerne har åbnet sig. så på den måde, er det nemt at vide, hvornår de er færdige.

Vi giver dig procenter når du køber i webshops.
Spar op til 70% når du handler på nettet. Få penge tilbage med cashback. Vi udbetaler hver anden fredag.
Tilmeld dig Gysser.dk helt gratis og begynd at tjene penge på cashback Gysser.dk

1. Tilmeld dig
2. Begynd at shoppe i en af vores mere end 500 webshops
3. Få penge tilbage
Accepter betingelserne
Tilmeld dig med Facebook   Allerede medlem? Log på her
Deltag i Aarstidernes vendespil - Deltag i konkurrencen om 3 måltidskasser

95 Har anvendt dette
Bliv VIP og få højere cashback på denne cashback. Du modtager DKK 10.00 som VIP. Bliv VIP her
Skal vi spille et lille spil?

Du har 1 minut til at finde alle de rigtige par i dette frugt og grønt-vendespil. Du deltager samtidig i konkurrencen om 3 valgfrie måltidskasser fra Aarstiderne - leveret direkte til din dør.

Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.
Sådan gør du:
  • Klik på knappen.
  • Deltag i spillet.
  • Modtag din cashback med det samme.
  • Din cashback udbetales efter 45 dage.
Cashback DKK 8.00
Betingelser:  Vindere kontaktes direkte.
Du kan kun deltage i konkurrencen hvis du ikke er tilmeldt i forvejen.
Nyhedsbreve kan altid afmeldes igen.
Tags: Måltidskasse, årstiderne
Populære søgninger: Aarstiderne erhverv, Aarstiderne kontakt, årstiderne krogerup, Forel opskrift, økologisk frugt og grønt, årstidernes måltidskasser, Oksekødboller, Frugt og grønt, Kikærter kogetid, Krogerup årstiderne, årstiderne madkasser, Koge rejer, årstiderne opskrifter, Rødtunge opskrift, Citronolie opskrift, Butternut squash suppe kokosmælk, Grøntsagsbouillon, Wasabina salat, Aarstiderne fællesspisning, ærtepure opskrift, Dampet spidskål
Følg os på Facebook
Forside
Privatlivspolitik
Cookiepolitik
Betingelser
FAQ
Support